Yaz sezonuna dolgun dudaklarla girin

Yaz sezonuna dolgun dudaklarla girin
Güncelleme:

Daha dolgun dudaklara sahip olmanın artık kolay bir yolu var...

Geçtiğimiz hafta Türkiye piyasasına ReLips isimli bir kozmetik ürünü girdi. Vakum sistemini kullanan ufak bir cihaz olarak ReLips, dudak bölgesindeki kan dolaşımını hızlandırıp dudakları birkaç dakika içinde dolgunlaştırmayı sağlıyor. Etkisi 1 ila 4 saat süren ürün, yazın gelişiyle daha büyük dudakları müjdeliyor. 

ReLips, tamamen dudağın ergonomik yapısına uygun olarak geliştirilerek, dudak boyu ve kullanım amacına göre üç boyda tasarlanmış bir nesne. Üretiminde sağlığa uygun gıda plastiği kullanılıyor ve kişiye özel, hijyenik paketlerin içinde kullanıcıya sunuluyor. ReLips, dudak altına yabancı maddeler enjekte edilen sağlıksız işlemlerin aksine, kan dolaşımını hızlandırarak dolgunluk sağlıyor. Dudağın doğal potansiyeli doğrultusunda sonuç veriyor.

ReLips, dudak biçimi verilmiş özel bir tasarıma sahip. Dudakta tutularak ürünle dudak arasındaki havanın içe çekilmesiyle kullanılıyor. Alınan nefesler, ürün sayesinde dudak üzerinde vakum etkisi yaratıyor. Böylelikle dudak, birkaç dakika içinde, kendisini ikiye katlayacak kadar büyüyebiliyor. Ürün kullanılırken, dudak bölgesinin hassas yapısı gereği, ara sıra dudaktan ayırmaya ve nazik nefesler almaya dikkat edilmesi gerekiyor. Ürün doğru kullanıldığı takdirde herhangi bir olumsuzluğa sebep olmuyor. 

Ürünün Türkiye’de ilk defa üretiliyor ve internet sitesinden satışa sunuluyor. ReLips yetkilileri, yalnızca doğal dolgunluğu tercih edenlerin değil, aynı zamanda dudak operasyonu geçirmeyi düşünenlerin de ürünü tercih ettiğini belirtiyor. Ürün sayesinde, operasyonun ardından nasıl görünüp hissedeceklerini deneyimleyen kullanıcılardan ürün hakkında olumlu geri dönüş aldıklarını aktarıyorlar. Ürünün kalıcı olmaması, kişinin pişman olmasının önüne geçiyor. Ürünün etkisi, bir davet, bir akşam yemeği süresince rahatlıkla devam ediyor.

ReLips sayesinde, makyaj ürünlerine başvurmaksızın kavuşulan dolgun dudaklar, şimdiden sosyal medyada kendine yer bulmaya başladı.