Acun Ilıcalı Ahmet Hakan’a saldırıyı neden göremedi ?

Acun Ilıcalı Ahmet Hakan’a saldırıyı neden göremedi ?
Güncelleme:

Acun Ilıcalı, Ahmet Hakan'a saldırıyı Adriana Lima esprisi yüzünden mi görmedi ?

Türkiye önceki gün evinin önünde saldırıya uğrayan Ahmet Hakan’ı konuşurken televizyonlar, gazeteler ve internet haber siteleri de bu çirkin saldırıyı gündemlerinden düşürmedi.

Hatta AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen yayın organları bile Ahmet Hakan’a saldırıyı gördü. Star Medya Grubu Başkanı Ethem Sancak bizzat arayarak Ahmet Hakan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ahmet Hakan ile Twitter’daki sert tartışmaları sürekli gündemde olan Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek de saldırı sonrası Ahmet Hakan’a geçmiş olsun dedi.

Ancak Türkiye gündemine damga vurmuş bir başka isim olan Acun Ilıcalı bu saldırıyı kendi internet haber sitesinde görmedi.

Ahmet Hakan’a yapılan saldırının Acunn.com’da yayınlanmamasının ardından kulislerden ilginç iddialar dillendirildi. İşte onlardan biri… Yoksa Acun Ilıcalı, Ahmet Hakan’a saldırıyı “Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herkesle evlenebilirim” dediği için mi görmedi ?

Hatırlanacağı gibi 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın hakkında “Adriana Lima ile evleniyorlar” iddiası gündeme gelmişti. Bu iddiayı “ti”ye alan Ahmet Hakan Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında,

“Acun'un Adriana  Lima ile evleneceğine dair çıkan rivayetler, halkımıza büyük umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herkesle evlenebilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?”

İfadelerini kullanmıştı…