Acun Ilıcalı'dan Sahra'yı şoke eden söz

Acun Ilıcalı'dan Sahra'yı şoke eden söz
Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan Sahra'yı şoke eden söz

Acun Ilıcalı'dan Sahra'yı şoke eden söz

Dokunulmazlık ödülünü kazanan Gönüllüler takımı konseye rahat bir şekilde gittiler. Ilıca'lının söz verdiği Turabi, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylar üzerine "Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene" diyerek fazla konuşmayı tercih etemediğini vurguladı. Bunun üzerine söz alan Sahra ise Acun Ilıcalı'dan kinaye dolu bir cevap aldı.

 

Bu hafta gerçekleştirilen ödül oyunu, dokunulmazlık oyunu ve SMS oylaması sonuçları yine büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu. İlk olarak yapılan ödül oyununda zorlu bir parkur sonrasında yapılan panaltı atışları sonrasında Gönüllüler Ünlüleri 10'a 9 yenerek döner ödülünün sahibi oldular.

Survivor All Star'da Gönüllüler takımında Turabi ile Hasan arasındaki gerginlik devam ederken ikili arasındaki tartışmayı değerlendiren Acun Ilıcalı, Sahra ile Özlem'i örnek gösterdi.

Özlem ile yıldızı ilk zamanlarda barışmayan ve aralarında ağır tartışmalar yaşanan Sahra söz aldı. Sahra 'Biz Özlem'le insan olduğumuz için edeplice anlaştık' derken, Ilıcalı 'Yeni mi insan oldunuz? 4-5 hafta birbirinize demediğiniz kalmadı' diyerek hem Sahra'yı hem diğer yarışmacıları şaşırtan bir çıkış yaptı.