Acun'dan bomba açıklamalar

Acun'dan bomba açıklamalar
Güncelleme:

Acun Ilıcalı, gazetecilerin TV8′de yayınlanmaya başlayacak olan ‘Rising Star’ yarışması hakkındaki sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin “Yeni yarışmanızda Gülben Ergen ve Mustafa Sandal yer alıyor. İkili arasında davalık bir durum söz konusu. Bu durum hakkında neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Acun Ilıcalı “Evet davadan haberim var. Ancak ben kırgınlıkların kimseye fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Gerilim kime ne kazandırır. Arada insanlar sıkıntılar yaşar. İkisi de çok değerli sanatçılar. Ben teklif yaparken durumu bildiğim için ikisine de ayrı ayrı teklif yaptım. İnsanların barışması beni hep mutlu etmiştir” şeklinde yanıt verdi.


O KONU BENİ AŞAR

Barışma sürecinin nasıl geliştiği yönünde gelen soruyaysa Acun Ilıcalı ” Çok kolay oldu. Bu isimler büyük sanatçılar. İkisi de kalender insan. Olayları çokta uzatacak değiller.” şeklinde cevap verdi. Bir gazetecinin “Barış elçisi olarak yakın zamanda Bülent Ersoy’la Ajda Pekkan’ı da barıştırır mısınız?” şeklindeki esprili sorusuna Ilıcalı “O konu beni aşar” dedi ve güldü. Ramazan ayında yaklaşık 10 kilo verdiğini söyleyen Acun Ilıcalı kilosundan çok mutlu olduğunu söyledi.