\"Aferin Takvim'e\"

\"Aferin Takvim'e\"
Güncelleme:

Takvim gazetesi, 1 Mayıs nüshasında Fethullah Gülen, HDP, CHP liderleri ile Aydın Doğan'ın da yer aldığı kolajı manşetinden \"Bak şu işe\" başlığıyla yayımladı.

Daha önce CNN Spikeri Christiane Amanpour ile yaptığı hayali söyleşinin yanı sıra Gezi Parkı’ndaki bir ağaçla yaptığı “röportaj” ve “Bütün eylemlere katılan TOMA’nın röntgenini çektik” manşetiyle gündeme gelen Takvim gazetesinin kolaj fotoğrafında, 1 Mayıs pankartı arkasında Fethullah Gülen, Selahattin Demirtaş, Aydın Doğan, CHP’li Mahmut Tanal, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, İ.Ü’de en çok oyu almasına karşın Erdoğan’ın rektör olarak atamadığı Prof.Dr Raşit Tükel var.

Photoshop ürünü fotoğrafın altında ise "İşçi ve Emekçiler Bayramı, 'kaos ittifakının' gölgesi altında kaldı. 'Üst aklın' başını çektiği CHP-HDP ve Fethullah Gülen ortaklığı, işçileri bahane edip kaos çığırtkanlığı yaptı. Düne kadar aynı yolda yürümeyen isimler, 1 Mayıs bahanesiyle el ele verince, ortaya 'buzdağının arkası göründü' dedirten fotoğraf çıktı" ifadeleri yer aldı.

İşte Takvim'in 1 Mayıs manşeti ve internet sitesinde yer alan haberin tam metni:\"\"