Ahmet Altan'dan McCarthy'li analiz

Ahmet Altan'dan McCarthy'li analiz
Güncelleme:

Ahmet Altan'dan McCarthy'li analiz

Ahmet Altan'dan McCarthy'li analiz

Taraf gazetes, paralel, Ahmet Altan, Bugün TV, Özgür İfade, haber, haberlerTaraf gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan, Bugün TV'de yayınlanan "Özgür İfade" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 

Hayko Bağdat ve Nazlı Ilıcak'ın moderatörlüğününü yaptığı "Özgür İfade" programınının bu haftaki konuğu son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemi sarsan Ahmet Altan oldu.

Ahmet Altan, programda "paralel yapı" iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Ne Demek Paralel Ya?"

Ahmet Altan son dönemde "paralel" diye bir suçun uydurulduğunu hekesin bu kavramdan çok kokrtuğunu söyledi.

Altan, "İktidarın kendi içinde biribirini suçlamak için bile kullandığı, bir adamın bir halt işlediğinde onun arkasına geçtiği bir kavram var ortada. Paralel. İnsanların bu kavramdan ödleri patlıyor. Birbilerini böyle suçluyor. Sen paralelsin. Ve karşısındaki hayır değilim diyor. Paralel lafının müthiş bir saldırı olarak kullanıyorlar. Ve bu saldırıya karşı insanlar şunu sormuyor "ne demek paralel ya?" Bunun hukuki karşılığı ne?  Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bile kelimeyi kullandı ve bence suç işledi. Hukuki karşılığı olmayan bir kelimeyi kullanamazsın." sözleriyle "paralel" safsatasını sert sözlerle eleştirdi.(Aktifhaber.com)