Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a yanıt

Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a yanıt
Güncelleme:

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Ahmet Altan'ın "Senin bir programın var… Orada canlı yayına ikimiz çıkalım" restini kabul ederek "Restini görüyorum Ahmet Altan! Talebine 'Evet' diyorum. Hadi gel. Çık canlı yayına!" diye yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Ahmet Altan'ın "Senin bir programın var… Orada canlı yayına ikimiz çıkalım" restini kabul ederek  "Restini görüyorum Ahmet Altan! Talebine 'Evet' diyorum. Hadi gel. Çık canlı yayına!" diye yazdı. Ahmet Hakan'ın çağrısına Altan cephesinden yanıt geldi.

Ergenekon kumpasları döneminde yaptığı operasyon haberleriyle bilinen Taraf gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ahmet Altan, Ahmet Hakan'ın "O Kuddusi’nin bir deri bir kemik kalmış vücudu ve yüzünün içine çökmüş gözleri rüyalarına girecek ve hep peşinden gelecek. Ve evet yargılanacaksın. Er ya da geç. Bu dünyada ya da öbür dünyada..." sözlerine Haberdar.com'daki köşesinden yanıt vererek rest çekmişti.

Ahmet Altan, "Şimdi benim yargılanmamı mahkemelerin az insan alan salonlarına ya da ne olacağı belli olmayan “ahirete” bırakmayalım… CNN’de senin bir programın var… Orada canlı yayına ikimiz çıkalım, merak eden herkes izlesin… İstediğin soruyu sor… İstediğin gibi sor…" diye yazmıştı.

Bu talebi kabul eden ve Altan'ı canlı yayına çağıran Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde şunları yazdı:

"Restini görüyorum Ahmet Altan!

Talebine “Evet” diyorum.

 

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN