Ahmet Hakan'dan Cübbeli Hoca'ya tavsiyeler

Ahmet Hakan'dan Cübbeli Hoca'ya tavsiyeler
Güncelleme:

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ilahiyatçı Ali Rıza Demircan ile \"oral seks\" tartışmasına giren Cübbeli Ahmet Hoca'ya tavsiyelerde bulundu.

İŞTE AHMET HAKAN'IN O YAZISI:

BİR: Vaazlarında "kadın" yerine "karı" deme... Güzel bir üslupla konuş. Temiz bir dil kullan. Hakaretamiz olma. Nefret ettirme, sevdir.
*
İKİ: "Karılar" denmez, "kadınlar" denir. Hadi "kadınlar" diyemiyorsun, bari "hanımlar" de... "Karılar" dersen, senin hanımlar bile buna çok bozulur ve seni evlere almazlar.
*
ÜÇ: Para kazan, kazancın helalinden olsun ama "yakmayan kefen bezi" saçmalığıyla milleti kazıklamaya çalışma.
*
DÖRT: Vaazlarında kişileri hedef alma. Cami kürsüleri senin kişisel polemik alanın değildir. Vaaz kürsüsünden ona buna laf atma. Onu bunu kâfir ilan etme. Ona buna laf geçirme.
*
BEŞ: Başkalarının günahlarına odaklanmak yerine kendi günahlarına odaklan... Kendi günahlarına dinden cevaz çıkarıp başkalarının günahlarını milletin burnuna sokma.
*
ALTI: Oral seks meselesi açıldığında içine girdiğin coşkulu izah enerjisinin azıcığını da hırsızlık, kul hakkı, erdemsizlik, zalim muktedirler konusunda göster.
*
YEDİ: Çalışan kadınlara dil uzatma... Gün gelir hastalanırsın ve bir kadın doktorun himmetine muhtaç olursun... Geçenlerde olduğu gibi.