Ahmet Hakan'dan Star yazarı Fadime Özkan'a 'Erdoğan' ayarı

Ahmet Hakan'dan Star yazarı Fadime Özkan'a 'Erdoğan' ayarı
Güncelleme:

Ahmet Hakan'dan Fadime Özkan'a 'Erdoğan' ayarı

Ahmet Hakan'dan Fadime Özkan'a 'Erdoğan' ayarı

Ahmet Hakan kendi sunduğu Tarafsız Bölge programında Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan'a Erdoğan hakkındaki yorumlarından dolayı ayar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında ilk kez gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısı tartışıldı. Star Gazetesi yazarı Fadime Özkan'ın halk oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarayda saklanamazdı sözleri üzerine Ahmet Hakan'dan sert çıkış geldi.

Fadime Özkan'ın Türkiye'nin başkanlık sistemini daha yoğun tartışacağı bir dönemine girdiğini ifade ederken, Ahmet Hakan başkan da olsa cumhurbaşkanı da olsa halkın bütününü kucaklaması gerektiğini, herkesin başkanı olacağını ifade etti.

İşte Ahmet Hakan ile Fadime Özkan arasındaki o tartışma:

"Benim söylediklerimin başkanlık sistemi ile ilgili değil. Başkan da olsa cummhurbaşkanı da olsa halkın bütününü kucaklayacak."

Fadime Özkan 'henüz değilse' sözleri üzerine sinirlenen Ahmet Hakan "Ya yüzde ellinin oyunu alıp başkan olduğu zaman diğer yüzde elliyi görmezden mi gelecek? Hepsini kucaklaması gerekecek. Hepsinin başkanı olacak. Eee cumhurbaşkanı iken de başkan iken de durum aynı. Tarafsızlık aynı.

 

Şöyle bir durum var; Ak Parti'li kadın milletvekillerine Ak Parti'nin oylarını artırın çalışın şu kadar milletvekili çıkarın dedi. Şu olmaz yani.

Ak Parti grup başkan vekilleriyle konuşuyor. Mesela MHP, CHP, HDP grup başkan vekilleriyle de konuşacak mı? Onlarda bu vatanın insanları bu toprakların insanları bu milletin partileri." diyerek tepki gösterdi.

İŞTE O ANLAR VİDEO