Ahmet Hakan'ın iddiası!

Ahmet Hakan'ın iddiası!
Güncelleme:

CNNTürk defterini kapatan Ahmet Hakan bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Tanıtımlar, reklamlar her şey hazır... Reyting yarışında alacağı yer ise merak konusu...

Ahmet Hakan anchorman olarak bu akşam 19:00'da Kanal D ekranlarına geliyor. Hakan yayına başlamadan önce reyting iddialarına dahi girmiş. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu yazdı;

Beyaz TV’deki “Uyan Türkiyem”i hazırlayıp - sunan Tahir Sarıkaya ile öğle yemeği için randevulaşmıştık Nişantaşı’nda.


Buluştuğu-muzda, “Ahmet Hakan’ın selamı var sana... Şimdi vedalaştık onunla” dedi ve ardından şu soruyu yöneltti bana Sarıkaya: “Ahmet Hakan, sence ne yapar Kanal D Ana Haber’de?” Bu akşamdan itibaren Kanal D’nin anchormani olacak Ahmet Hakan’a dair fikrimi söyleyemeden heyecanla anlatmaya devam etti: “Ahmet Hakan’la iddiaya bile girdik bu konuda.

‘Ahmet Hakan, ‘Sence iyi reyting alır mıyım?’ diye sorunca bana, Kanal D Ana Haber’in patronu ve anchormani olmasına çok sevindiğimi söyledim. Reytingin eskisinden daha iyi olacağını, zamanla daha da iyi olabileceğini belirttim.

Bunun üzerine Ahmet Hakan, ‘Kanal D Ana Haber, şu anda dördüncü. İnşallah üç ay içinde bütün kanalların ana haber bültenlerini geride bırakıp Kanal D Ana Haber’i birinci sıraya taşıyacağım’ diye iddialı konuşunca o zaman var mısın iddiaya dedim? Bir takım elbisesine iddiaya girdik.

Üç ay sonunda Ahmet Hakan’la Kanal D Ana Haber, haber bültenleri arasında birinci olursa 91’inci gün takım elbisemi alıp, götüreceğim ona. Birinci olamazsa o takım elbiseyi alıp getirecek bana.” Kanal D Ana Haber’in sorumluluğunu üstlenecek Ahmet Hakan, CNN Türk’te program yapmaya devam edecek mi? Bu konuda aldığım bilgi şöyle: Ahmet Hakan, Kanal D’de başarılı olabilmek için tüm enerjisini bu işe verecek.

O yüzden CNN Türk defterini kapatan Ahmet Hakan, “Tarafsız Bölge” programını ise haftada bir Kanal D’de yapacak.