Akit çağrı yaptı ama beklediği gibi olmadı

Akit çağrı yaptı ama beklediği gibi olmadı
Güncelleme:

Akit muhabirinin Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı tarafın tokatlandığı iddiasıyla düzenlenmek istenen protesto amacına ulaşamadı.

Akit Gazetesi ve sosyal medya aracılığı ile günlerdir yapılan provokasyon çağrısı karşılık bulmadı yaklaşık 30 eylemci katıldı.

Gelenlerin yaklaşık yarısının AKİT gazetesi çalışanları olması dikkat çekti. Akit'in Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu, Zaman Gazetesi'nin çatısında havuz bulunduğunu iftirasını attı.


Geçen hafta TÜYAP kitap fuarında yeni kitabını imzalayan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın yanına televizyoncu gibi gelen ve kimliğini gizleyen Mehmet Özmen, provokatif sorularla ortamı germiş, ‘Ekrem Dumanlı bana tokat attı' yalanına başvurmuştu. Daha önce de birçok provokatif eylem gerçekleştiren Özmen'in ortaya attığı bu yalan yaşanan hadiseden bir günde sonra ortaya çıkan video görüntüsü ile deşifre olmuştu. Yalan ve iftira kampanyasını sürdürmekte ısrar eden Akit Gazetesi,  Ekrem Dumanlı ve Zaman gazetesi aleyhine pankart açtı, iftiralarını sürdürdü.

KARAHASANOĞLU'NDAN YENİ İFTİRA: ZAMAN GAZETESİ'NDE HAVUZ VAR

Eyleme katılan Yeni Akit Gazetesi Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu ise hızını alamayarak Zaman gazetesinin çatısında havuz bulunduğunu öne sürdü. Google Earth'den Zaman Gazetesi'nin tepe görüntülerine baktığı düşünülen Nuri Karahasanoğlu, binanın aydınlatma bölümünü havuz olarak gördü.
 

(ZAMAN)