Yalçın Küçük kovulduğunu ileri sürdü

Yalçın Küçük kovulduğunu ileri sürdü
Güncelleme:

Ergenekon davasında tahliye olduktan sonra geçen hafta ilk kez Halk Tv'de programa çıkan Yalçın Küçük kovulduğunu iddia etti.

Yalçın Küçük şunları söyledi:

"Halk Tv bana program önerdi. Anlaştık. Oğlum Devrim 'Baba seni 3. programdan sonra kovarlar' öngörüsünde bulunmuştu. Ben ilk programdan sonra kovuldum. Şöyle ki Halk Tv bana program önerince 'tedbirli bir tüccar' olarak dedim ki ben bir süre konuk olarak başlayayım. İki kişinin programına konuk olayım. Birbirimizi tanıyalım. 10 program filan böyle gidelim. Eğer memnun kalırsanız kalıcı bir programa dönüştürelim. İlk program oldu. Çok da izlendi. Herkes memnun da kaldı.

Ama her sözden çekiniyorlar. 'Tayyip Erdoğan Obama'nın tutsağıdır' dedim, çekiniyorlar. 'Deniz Baykal'a 2002 sonu veya 2003 başında kaset gösterdi Erdoğan' dedim, rahatsız oldular. Ben bunları daha önce de söyledim, yazdım yine söyler, yazarım dedim. Size ne! Anladım ki çok kocaları var.

Birinci programdan sonra kovuldum. Ben Yalçın Küçük'üm. Sık sık kovulurum. Onlar ne derler bilmem ama ben kovulmamla ilgileniyorum.Ulusal Kanal da program önerdi. Onlara da bazı şartlar önerdim. Bir partnerim Halil Nebiler olacak. İki Pazar 11 ile 1 arası olacak. Üç benim program günümde televizyonda Sebahattin Önkibar görünmeyecek. Benim istediğim saate Önkibar'ı vermişler. Durum budur."

Odatv.com