Ankara’daki katliam sonrası Fuat Avni’den bomba iddialar

Ankara’daki katliam sonrası Fuat Avni’den bomba iddialar
Güncelleme:

Twitter jurnalcisi Fuat Avni, Erdoğan'ın iç savaş çıkarıp yönetimi tek başına ele almak istediğini iddia etti.

Ortaya attığı iddiaların gerçekleşmesiyle fenomen haline gelen Fuat Avni, gece yarısı attığı tweetlerle yine çok konuşulacak iddialarda bulundu. Fuat Avni, Erdoğan’ın ülkeyi kaosa sürükleyip iç savaş çıkarmak istediğini öne sürdü ve bunun yanısıra Rus jetlerini düşürüp ülkeyi fiilen savaşa sokmayı bile düşündüğünü iddia etti.

Fuat Avni, Ankara’da yaşanan terör saldırısıyla ilgili de iddialarda bulunurken, meydana gelen katliam sonrası Ankara Valisi ve İstihbarat Daire Başkanı’nın görevden alınacağını öne sürdü.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

“Y… son anketlerde de tek başına iktidar olamayacağını gördü. Fidan ve avanelerle acil eylem planlarını devreye sokma toplantıları yaptı. İki yıla yakındır, suç ortaklığı yapan KÇG ekibi ve vesayetin karanlık adamları planları devreye sokmak için hareketlendirildi. Y…., sandıkları taşıtamayınca iç savaşı hareketlendirecek adımların devreye sokulmasına karar verdi. Seçimin yapılmasını istemeyen avaneler, PKK’nın tahrik edilmesi konusunda karar kıldılar. Fidan’ın adamları devrede. Cuma akşamı, Selami ve Engin Dinç, Y….’e özellikle G. doğuda hangi ilde nasıl sıkı yönetim uygulanacağı bilgisi verdiler. İçişleri, emniyet istihbarat ve MİT, Y….’in ayak işlerini yaptıkları için kanlı eylemleri önleyecek vakitleri kalmıyor. Y….-Fidan ikilisi ne zaman bir araya gelse kısa zaman sonra ülkeyi kaosun eşiğine getiren bir eylem gerçekleşiyor. Gelenek halini aldı.”

“KAÇMAK ZORUNDA KALACAK”

“Y…., Bilal’i ve kasası olarak kullandıklarını yurt dışına gönderdi. Tek başına iktidar olmazsa kendisi de kaçmak zorunda kalacak. Köşeye sıkışmış olan Y….’in gündemi değiştirmeye ve iktidar olmak için iç savaşa ihtiyacı var. İç savaş için kışkırtılmak istenen PKK devreye girsin diye PKK mezarlıklarını imha etme kararı aldılar. Fidan’ın ‘Kandil’deki adamımız bize yardım etmek için hazır’ ifadesi Y….’i ve avanelerini rahatlattı.

“IŞİD’İN EYLEM YAPMASI İÇİN ZEMİN HAZIRLANDI”

“PKK/KCK içindeki hücreler harekete geçirildi. Onların elini güçlendirmek için de IŞİD içindeki MİT’çiler aktif hale getirildi. Ülke genelinde kaos oluşturmak için Konya, Kayseri, Urfa gibi muhafazakar şehirlerde IŞİD’in kanlı eylemler yapması için zemin hazırlandı. ”

“ANKARA VALİSİ VE İSTİHBARAT DAİRE BAŞKANI GÖREVDEN ALINACAK”

“Ankara’daki kanlı eylem sonrası Davutoğlu ve Selami Altınok’un kontrolü kaybetmesi Y….’i çok öfkelendirdi. Ankara Valisi ve İstihbarat Daire Başkanını görevden alarak ‘Elimizden geleni yapıyoruz’ diye yine bürokratları harcayacaklar.Ülkenin birçok noktasında kaos planlarının uygulanabilmesi için kullanışlı bakanlara ihtiyaç olduğundan eldekilerden vazgeçilemiyor. Kaosa dur demek için ayaklanma olursa, ‘Bize darbe yapılıyor’ diyerek dindarların Y….’e desteği sağlanacak.”

“RUS JETLERİNİ DÜŞÜRÜP SAVAŞ ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYOR”

“Seçimden çok korkan Y…., iç savaş çıkarmanın yanısıra Rus jetlerini düşürüp ülkeyi fiilen savaşa sokmayı bile düşünüyor. Ankara’da son iki yılın en karanlık toplantıları yapılıyor. Davutoğlu da korkmaya başladı. Yaptığı tek şey koruma sayısını artırmak oldu. Ülkeyi kaosa sürükleyip iç savaş çıkararak fiili durum oluşturup yönetimi tek başına ele almak isteyen Y….’in başka çıkış yolu kalmadı. Yaptıkları yanlışlar dile getirilmesin diye tüm muhalif medyaya kapsamlı operasyon yapmak da planın diğer parçası.”