Aşkın en güzel halleri burada!

Aşkın en güzel halleri burada!
Güncelleme:

Bir kadın, bir kitap yazdı. Binlerce kadın, aşka inandı…

Aşkın en koyu renklerini, Candan Ünal’ın kalbinden damlayan yazılarında gördük. “Bir kadın susarak gider” dediğinde, suskunluğumuzu anlamasını istediğimiz adamı getirdik gözlerimizin önüne. “Bir daha adını anmayacağım” dediğinde, nefret ve tutkunun birbirine karıştığı yoğun duygular çöreklendi içimize ve tutmayacağımızı bilerek aşksızlık yeminleri ettik. Şimdi Candan Ünal, “Böyle bitmez ama git!” diyor; bizi aşkın her halinin olduğu dünyasına davet ediyor.

Candan Ünal, ilk kitabı “Böyle bitmez ama git!” ile şimdiye dek sosyal medyada çok paylaşılan, şiir tadında okunup videolar yapılan, aşıkların birbirine mektup diye gönderdiği yazılarını bir araya getirdi! Az Kitap yayıncılıktan çıkan aşk ve sevgi dolu bu kitabın pek çok sayfasında kendinizi bulacak hatta “acaba bu kadın beni tanıyor mu?” diyeceksiniz! Kıymetli yazar Cezmi Ersöz’ün arka kapakta ”Candan Ünal hayatımızın bu yakıcı ve bilinmezlik dolu sorularının peşinden koşuyor. Tıpkı aşk gibi cesaretle, erdemle, zırhlarından soyunarak yazmış. Candan Ünal’ın yazıları sesi kadar içten, çarpıcı ve büyüleyici… O git demiş ama ben onun yazılarını okuyunca kendime döndüm, böyle bitmesin diye…" diyor. Siz de kendinize dönmek, aşka dönmek için mutlaka bu kitabı okuyun!

Aşkın kapısını aralayın!

“Böyle bitmez ama git” kitabına imzalı sahip olmak isterseniz;  kitap@yuksektopuklar.net adresine kargo adresinizi bildirin. Aşkın kapılarını aralayacağınız bu harika kitap, en geç 3 iş günü içerisinde size ulaşsın.

Dilerseniz, D&R mağazalarından ve internetteki kitap satış sitelerinden de satın alabilirsiniz.

Keyifli okumalar…