Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı
Güncelleme:

Asortie Mobilya, İstanbul Masko’da bulunan mağazasından yılın ilk mobilya ihracatını gerçekleştirdi.

Lüks mobilyanın dünyaca ünlü Türk markası Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

Standart hazır mobilyalar yanında mekâna özel dekorasyon projeleri ile Türkiye ve dünyada birçok üst gelir grubu müşteriye sahip olan Asortie, 2015 yılında yeni modelleri ile ihracatını artırmayı hedefliyor.

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, 2015 yılında ekonomide kriz bekleyen birtakım kesimlere inat, ihracat ile ekonominin büyüyeceğini ve özelde ise mobilya sektörünün bir sıçrama yaşayacağını söyledi. Mobilya ve dekorasyon sektöründe Türkiye’nin önemli bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Murat ERAT, Türk mobilya firmalarının Ar-Ge çalışmaları ile sektöre düşünülenden daha fazla ivme kazandırdıklarını söyledi.

Asortie Mobilya olarak her yıl önemli bir Ar-Ge bütçesi ayırdıklarını ve her ülkenin yaşam tarzına ve iklim yapısına uygun mobilyalar ürettiklerini ve bundan dolayı da çok fazla tercih edildiklerinin altını çizen Murat ERAT, 32 olan ihracat yaptıkları ülke sayısını 2015 yılında 45’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.