Avşar Kızı bu habere kızacak

Avşar Kızı bu habere kızacak
Güncelleme:

TV8'deki programı tüm çabalara rağmen istenilen neticeleri elde etmeyen Hülya Avşar ile ilgili çarpıcı bir yorum geldi.


Türkiye ’de güzel kadın dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi Avşarkızı. Elimize mikrofon alıp ‘Türkiye’nin en zeki kadını kim?’ diye sorsak popüler cevaplardan biri gene o olur. Ama Avşar kızının ekrandaki espri çabaları ‘komik’ olmaktan öteye geçemiyor.

HÜLYA AVŞAR GERÇEĞİ
51 yaşın 32’sine yayılan bir kariyer sinemadan, televizyon dizilerine albümlerden jüri üyeliğine uzanan bir yolculuk… Evet şarkıları hiçbirimiz için vazgeçilmez olmayabilir ya da jüri performanslarını da parlak bulmayabiliriz ama Türkiye’de bir Hülya Avşar gerçeği olduğu da yadsınamaz.

O sinemanın ön planda olduğunu ama son zamanlarda beyazperdeye çok vakit ayıramadığından televizyonun önceliği olduğunu söylüyor. ‘Hülya Avşar şov nasıl kurtulur’dan önce onun beyazperde macerası kulak kesilelim.

HÜLYA AVŞAR SİNEMASI
Konuyla ilgili görüşünü aldığımız sinema yazarı Murat Emir Eren’in ‘Hülya Avşar sineması’yla ilgili görüşü şöyle: Hülya Avşar'ın şöhret yolculuğundaki en kayda değer izi sinema filmleriyle bıraktığını söylemek mümkün. Avşar, hem gösterdiği performanslarla, hem de rol seçimleriyle (ya da onu seçen rollerle diyelim) sinemamızda önemli bir figür. Yeşilçam ve yeni sinema arasındaki geçişte hiçbir sıkıntı yaşamamış olmasıyla da yakın zamanda ‘Salkım Hanım’ın Taneleri’, ‘İki Genç Kız’ gibi filmlerde iyi oyunlar sunduğunu, Yeşil Işık ya da Kalbin Zamanı gibi "kazalar"ınsa kendisinden ziyade yönetmenleri bağlayan vaziyetler olduğunu söylemek gerekir.

PEKİ HÜLYA AVŞAR ŞOV NASIL KURTULUR?
İlkin akşamüstü başlayan ama reytinglerde bekleneni alamayan program gece bölümüne alındı. Peki Hülya Avşar Şov’un bu kuşakta bir ivme yakalama imkânı olur mu? Evet Avşarkızı’nın birçok özelliği ve son dönemde Acun’la birlikte sıcak da bir ekran tecrübesi var, ama Hülya Avşar’ın programı tek başına alıp götürebildiğini söylemek zor.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN