Baki Özilhan ekranlara dönüyor!

Baki Özilhan ekranlara dönüyor!
Güncelleme:

Deneyimli gazeteci Baki Özilhan artık pazar günleri saat 10.30'da Flash Tv ekranlarında olcak.

Baki Özilhan ekranlara dönüşünü şöyle duyurdu:
1980 darbesinden sonra apoletli paşalar TRT'nin 3 kanalında canlı olarak yayınlanan Anarşi ve Terör programımı yasaklayıp beni TRT'den atmışlardı.
2000'de döndüğüm TRT'de her cumartesi pazar canlı yayın Televizyon Gazetesi'ni hazırlayıp sundum.
2004'te de "Susma Konuş" adıyla bir tartışma programı başlattım.
Her iki programım da 2005'te yasaklandı. 1980'de olduğu gibi TRT'den atılmadım. Ama, koridorlarda boş boş dolaşmayı içime sindiremediğim için ayrıldım.
10 yıl mesleğimden uzak kaldım.
Geldik bugünlere...
Flash Tv, her pazar günü saat 10.30'da, TRT'de elimden alınan kamera ve mikrofonlarla, size karartılan ekranları açmaya karar verdi. Artık pazar günleri saat 10.30'da ekranlarla, kamera ve mikrofonlarla buluşacak, sizlere yine "Gününüz güzel, yüzünüz güleç, gönlünüz umut dolu olsun ve umudunuz solmasın" diye sesleneceğim.
7 Şubat pazar günü saat 10.30'da, TV Gazetesi'nin canlı yayınında Türkiye siyasetini Sayın Hüsamettin Cindoruk, Yargının bugünkü durumunu Yargıtay Onursal Başkanı Sayın Sami Selçuk, medya dünyasını ise duayen gazeteci-yazarlardan Sayın Oktay Ekşi canlı yayında değerlendirecek.
Televizyon Gazetesi TRT'de yaklaşık 400 kez ekranlara geldi, çok sayıda ödül kazandı,
Canlı yayını hazırlayıp sunan Baki Özilhan TRT'de yandaş, candaş olmadı.10 yıl sonra, mesleğinin 42.yılında Flash TV'de de yandaş, candaş olmayacak,
TV Gazetesi sadece doğruya yoldaş olacak."