\"Ben mantıklı adamım, oyumu AK Parti'ye verdim ve kazandık\"

\"Ben mantıklı adamım, oyumu AK Parti'ye verdim ve kazandık\"
Güncelleme:

Son olarak TRT'de spor yorumları yapan Kaya Çilingiroğlu oyunu Ak Parti'ye verdiğini söyledi. Çilingiroğlu \"Ben matematik adamıyım, kimin rakamı yüksekse o kazanmıştır\" diye konuştu.

Haber7.com'da yer alan habere göre, "Türkiye'de kriz olursa fırsata çevrilebileceğini" söyleyen Kaya Çilingiroğlu şöyle konuştu:

"Bizim iş öyle bir iş ki fırsat da oluyor bazen belirsizlikler de fiyatları düşüyor satılan malın. Onu da bekleyen yatırımcılar var. Dolayısıyla bizi pek etkilemiyor. Ama yurt dışından yatırımcı gelmediği zaman uğraştığım işi biraz etkiler. Şu an zaten ortada bir kriz yok, ekonomi sağlam bence. Bundan 10 sene önce olsa böyle bir belirsizlik anında borsa düşer, dolar hemen yükselirdi. Bakıyorum hatta dolar seçimden öncesine döndü."

'Kazanan AK Parti'

 

Seçimlerde kazananın AK Parti olduğunu ifade eden Çilingiroğlu, "Ben matematik adamıyım, kimin rakamı yüksekse o kazanmıştır. Kaybetti diye bir şey yok. Ama öyle bir hava yaratıldı ki AK Parti bir de dördüncü dönemi yıpranmış bir parti olarak seçime giren bir partinin bu kadar oy alması büyük bir başarı. Meclis aritmetiğini tek başına iktidar olarak tutturamadı, bu da ayrı bir konu. Koalisyonlara da alışmamız lazım" diye konuştu.