Beyaz Yalan dizisi yayından kaldırıldı

Beyaz Yalan dizisi yayından kaldırıldı
Güncelleme:

Reyting canavarının son kurbanı o oldu. Beyaz Yalan dizisi 6.bölümde reytinglerde 39. sırada yer alınca yayından kaldırıldı.

Yayın hayatına 23 Mart’ta başlayan Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan’ın rol aldığı Beyaz Yalan reytinglere yenildi. tvaktuel'in haberine göre dizi geçen Cumartesi ekrana gelen 6. bölümünden sonra Show TV’nin yayın akışından kaldırıldı. Dizi ilk olarak pazartesi akşamları yayınlanmaya başlamış ancak daha sonra cumartesi akşamlarına alınmıştı.  Yeni gününde de istenileni veremeyen dizi yayından kaldırıldı. Beyaz Yalan geçen Cumartesi yayınlanan 6. bölümüyle reytinglerde 39. sırada yer alabilmişti.

Dizide Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan, Elif İskender, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Berkan Bulut, Onur Dikmen, Çetin Karakul, Ebru Aytemur, Fatih Dokgöz , Özge İnce, Ayça Yağcıoğlu, Pınar Deniz, Biran Damla Yılmaz ve Dilara Topuklular rol alıyordu. Yapımını NTC Medya’nın, yönetmenliğini  Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı dizi Alara ve Melek adlı iki genç kızın hayatlarının kesişmesini, Alara’ya özgürlüğünü, Melek’e de hayat boyu beklediği şansı vaat eden bir oyunun hikayesini anlatıyordu.