Birkonfed hızlı başladı!

Birkonfed hızlı başladı!
Güncelleme:

Türkiye’nin tanınmış iş kadınları, iş adamları ve STK’ları bir araya gelerek Birleştirici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) çatısı altında birleşti.

Resmi süreci tamamlayan BİRKONFED, Genel Başkan Osman Ünsal başkanlığında çalışmalarına başladı. BİRKONFED Türkiye’nin gündemini yakından takip eden bir yapıda olacak. Türkiye’nin 81 ilinde ve yurt dışında temsilcilikler açmayı planlayan BİRKONFED ekonomi zirvelerinin yanı sıra akademik çalışmalarda bulunacak.

BİRKONFED 28 Ekim’de Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Ak Parti İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Sayın Mehdi Eker ’in katılımı ile organize edilen davette ilk temasını gerçekleştirmiş olacak. Ayrıca 28 Kasım’da Kıbrıs’ta tüm yönetim kadrosu ile hazır bulunacak.  6 ülkenin başbakan yardımcılarının, bakanlarının ve diplomatlarının da katılacağı zirvede Türkiye Diplomatlar Birliği Yavru Vatan’da Avrupa Birliği temsilcilerini misafir edecek.

Genel Başkan Osman Ünsal BİRKONFED ile ilgili olarak ” Konfederasyonumuz Türkiye’nin her sorunuyla yakından ilgilenecek. Çok değerli işadamları, hukukçular, siyasetçiler, federasyonlar ve akademisyenler konfederasyonumuzda yer aldılar. Kısa süre içerisinde yurtiçinde ve yurtdışında yapacağımız etkinlikler, kalkınma projeleri, ekonomi zirveleri ve sosyal çalışmalarla dikkat çekeceğiz.  Ülke ekonomimize katkı sağlayacak çalışmalara imza atmaya hazırlanıyoruz. BİRKONFED Türkiye’ye sahip çıkan bir çizgide olacaktır” dedi.