Bu sömestr hem tatil yapın, hem de şifa bulun

Bu sömestr hem tatil yapın, hem de şifa bulun
Güncelleme:

Tatillerde aileler, sakin ve sağlıklı bir tatil için termal tesisleri tercih ediyor.

Anne&babalar hafta içi yoğun çalışarak iş yerinde zaman geçirirken, çocuklar da okulda oluyor. Uzmanlara göre okul zamanları özellikle çalışan anne babalar büyük koşuşturmaca içinde oldukları için birlikte daha az zaman geçiriyorlar.

Okullarda ve üniversitelerde yarı yıl tatilinin yaklaşması ile birlikte aileler hem birlikte daha fazla zaman geçirmek hem de bol sağlıklı bir tatil için termal tesisleri tercih ediyor. 

İstanbul’a en yakın kaplıca bölgesi Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan, bölgenin en iyi ve rakipsiz muhteşem manzarasına hakim Thermalium Wellness Park Hotel’in Yönetim Kurulu üyeleri Hale Coşkuner ve Ali Rıfat Coşkuner ıhlamur ve kestane ağaçları içerisinde Gökçe Barajı’nın üzerinde  80 oda ve 5’er odalı 2 villasıyla yeni yılı muhteşem bir şekilde karşıladıklarını, yılbaşında, leziz menüleriyle ayrıca konservatuar mezunu ve ödüllü Türk Sanat Müziği sanatçısı İlter Burak Kalay ve Orkestrası’nın  unutulmaz müzik ziyafeti ile yeni yıla keyifli bir başlangıç yaptıklarını ve sömestr döneminde de şifalı sularıyla, dinlendirici masajı ve muhteşem manzarasıyla aynı keyfi yaşatmaya devam edeceklerini belirttiler.

Thermalium Wellness Park Hotel’in şifalı suları herkese iyi geliyor!

Sömestr  ve her dönem  için  ailelerin  gözdesi   olduklarını, keyifli zaman geçirirken misafirlerini sağlıklarına kavuşturmanın mutluluğunu da yaşadıklarını söyleyen Thermalium Wellness Park Hotel yetkilileri şifalı suyun romatizmal şikayetler, dolaşım sistemi hastalıkları, idrar yolları ve safra kesesi taşları, cilt hastalıkları ve kadın hastalıklarında tedavi amaçlı kullanıldığı ifade ediyor.

İstanbul’a en yakın en kaliteli tesis: Thermalium Wellness Park Hotel

Otel, sağlık açısından ödül almış şifalı termal suyu ile ünlü Yalova’nın Termal ilçesinde, Yalova şehir merkezine yaklaşık 10 km, İstanbul'a 60 dk Bursa'ya 50 Dk mesafede bulunuyor. Ayrıca otelin spa bölümünde orman ve göl manzarasına sahip bol oksijenli jakuzileri yoğun talep görüyor.

İşte termal suyun iyi geldiği belli başlı hastalıklar!

1- Karaciğer hastalıkları

2- Mide ve Bağırsak Hastalıkları

3- Beslenme- Metabolizma Hastalıkları

4- Diyabet hastalıkları

5- Böbrek Hastalıkları