\"Bunların yaptığını biz size yapmayacağız\"

\"Bunların yaptığını biz size yapmayacağız\"
Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, \"Havuz medyasına sesleniyorum; ne yazarsanız yazın, bunların yaptığı gibi baskı yapmayacağız. Özgürce CHP'yi eleştireceksiniz. Biz demokratız çünkü.\" diye konuştu.

1 Kasım'da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikinci mitingini Antalya'nın Alanya ilçesinde yaptı. Alanya Belediye Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, AKP iktidarını eleştirdi. 

"MEDYA SUSTURULSUN' DİYORSANIZ ADRES BELLİ"

1 Kasım seçimlerinin önemli olduğuna değinen Kılıçdaroğlu, "Önümüzdeki seçimler önemli; ya baskıdan yana oy kullanacağız... 'Medya susturulsun, gazeteciler dövülsün, başımızda bir diktatör olsun' diyorsanız oyunuzun yeri belli. Ama 'karnımız doysun, çocuğumuzu okula rahat gönderelim, işimiz olsun' diyorsanız adres belli. 'Medya özgürce yazsın' diyorsanız... Havuz medyasına sesleniyorum; ne yazarsanız yazın, bunların yaptığı gibi baskı yapmayacağız. Özgürce CHP'yi eleştireceksiniz. Biz demokratız çünkü. Demokrasiyi savunuyorsanız bu gazeteciler neden ölümle tehdit ediliyor? Neden gece yarısı vuruluyor?" diye sordu.