Çanlar Hülya Avşar için mi çalıyor?

Çanlar Hülya Avşar için mi çalıyor?
Güncelleme:

Çanlar Hülya Avşar için mi çalıyor?

Çanlar Hülya Avşar için mi çalıyor?


Avşarkızı cuma akşamları gündüz versiyonunda 'tutmayan' şovunun akşam kuşağına evrilmiş şekliyle izleyiciyle buluşuyor. Program ses getirmekte gösterdiği başarıyı reyting listesine yansıtmakta güçlük çekiyor.
Radikal'den Ümit Buget'n haberine göre;  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ’nun alışılmışın dışındaki sertliğiyle HülyaAvşar’a yüklenişi, Avşar için: ‘Sanatçı değil yalakadan sanatçı olmaz’ çıkışı 2014’ün son ayına damga vurmuştu. ‘Hülya Avşar sanatçı mı?’ tartışması elbette abesle iştigal peki ya mavi gözlü minicik devin televizyonculuğu?

Avşarkızı cuma akşamları gündüz versiyonunda ‘tutmayan’ şovunun akşam kuşağına evrilmiş şekliyle izleyiciyle buluştu ve 2015’in ilk ayını devirmeye hazırlandığımız şu günlerde altı programı da geride bıraktı. Program gündüz yayınlanan kardeşinin aksine çok ses getirdi ama ‘bu ses’ reytinge pek dönüşmedi.

ARDA TURAN’IN AÇIKLAMALARI ÇOK KONUŞULDU
İlk bölümde eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nu konuk etti Avşarkızı. Hemen arkasından da Serdar Ortaç’ı. Hülya Avşar konuklarına soru sormaya konukları da konuşmaya başlayınca Avşar’ın programı gazeteciler için bir haber kaynağına dönüştü. Özellikle üçüncü bölümün konuğu Arda Turan’ın Sinem Kobal’la ilgili açıklamaları hemen her mecrada haber oldu.


GÖRÜNTÜ VAR SES YOKGelgelelim ne o program ne de bir başkası reytinglerde kendilerine üst sıralarda yer bulamadı. İnsanlar bir şekilde o açıklamalara ait haberlere ilgi gösterdiler ama programı seyretmediler. Hülya Avşar son konuğu Burcu Esmersoy da ‘Anneme yıllarca teyze dedim’ başlığıyla manşetlere çıktı ama program kendine reyting listesinde ancak 79. sırada yer bulabildi.

EN ÇOK KAYA ÇİLİNGİROĞLU SEYREDİLMİŞ
Avşarkızı akşam macerasına Total’de 29. sırada başladı. Kaya Çilingiroğlu’nun konuk olduğu program 2,26 reyting aldı. Serdar Ortaç’ın konuk olduğu ikinci haftadaysa 1,53 reytingle kendine 39. sırada yer bulabildi. Arda Turan’ın katıldığı bölümse 1,97 reyting alırken sıralamadaki yeri 38. sıraydı. Hande Yener’in konuk olduğu bölüm 0,99 reytingle ancak 85. olabildi. Nurseli İdiz’li yayın 1,1 reytingle 64. Sırada yer alırken Burcu Esmersoy’un yer aldığı son bölüm 0,88 reytingle 79. Sırada yer aldı.


ACUN ILICALI’YA YETECEK Mİ?TV 8’ deki televizyonculuk macerasının ilk yıl sınavını veren Acun Ilıcalı uzmanlık alanı yarışmalarda genel olarak başarılı bir performans çizerken diziler ve TV programları konusunda aynı çizgiyi yakalayamadı. Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt’un Hom Ofis’i yayından kalkarken Kaçak Gelinler içinse erken final kararı alındı! Beklenen ilgiyi görmeyen ve reyting tablosunda benzer performansları sergileyen programları yayından kaldırma konusunda pek tereddüt etmeyen Ilıcalı’nın Avşarkızı konusunda kararı bakalım ne olacak? Söyleşilerin konuşulması Acun’a yetecek mi yoksa Avşar’ın programı da ‘gidenler’ arasına mı katılacak?

PROGRAM BİTSE DE ORTAKLIK BİTMEZ!
Acun Ilıcalı’nın birçok projesinde yer alan, yarışmalarında jüri üyeliği yapan Avşarkızı’nın Ilıcalı’yla yeni başlayacak ‘Yükselen Yıldız’ yarışması için halihazırda bir jürilik anlaşması bulunuyor. Yani söyleşi programı bitse bile ikilinin uzun geçmişe dayanan ekran ortaklığı devam edecek. Radikal