Show TV ailesinin acı günü

Show TV ailesinin acı günü
Güncelleme:

Yıllardır Show Tv'de yönetici olarak görevini sürdüren Selim Gençalp, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Show Tv’de 19 yıldır başarıyla görev yapan Selim Gençalp bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Gençalp, uzun süredir Maslak Acıbadem Hastanesi'nde kanser tedavisi görüyordu. Gençalp'in cenazesi bugün Levent Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından memleketi Antalya'da toprağa verilecek.

Selim Gençalp, mesleğe 1993’te Show Tv’de yayın şefi olarak başladı. Buradaki başarısı ona televizyonculukta yeni ufukların da yolunu açtı.. 2006’da Show Plus’ın kurucularından biri olarak meslek yaşamına devam etti. Gençalp, o günden beri kanalda iş geliştirme birim yöneticisi olarak görev yapıyordu. Gençalp imza attığı projelerle televizyon dünyasında hatırı sayılır bir yere sahipti. Selim Gençalp, kafasına koyduğunu yapan ve düşüncelerinden asla taviz vermeyen bir kişilikti.

Medya dünyasında efendiliği ve mütevazığıyla da tanına Gençalp'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına Medyakafe Ailesi olarak başsağlığı dileriz.