İzzet Çapa bomba gibi yazılarıyla dönüyor

İzzet Çapa bomba gibi yazılarıyla dönüyor
Güncelleme:

Nisan 2016'da 'zor günlerimde yanımda yoktular' diyerek Hürriyet Gazetesi ile yollarını ayıran ünlü ismin yeni adresi belli oldu.

Ünlü işletmeci ve son dönemde medyanın en çok konuşulan isimlerinden İzzet Çapa, yazılarıyla medya dünyasına yeniden döndü.

HÜRRİYET'TEN İSTİFA ETMİŞTİ

Nişantaşı’nda bulunan bir kafede Hakan Başaran’ın vurulmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklanmış, saldırıyı azmettirdiği suçlamasıyla gözaltına alınan Hürriyet yazarı İzzet Çapa ise adli kontrol kararı alınarak serbest bırakılmıştı.

Yapılan silahlı saldırı olayını azmettirdiği gerekçesiyle gözaltına alınıp serbest bırakılan Hürriyet yazarı İzzet Çapa, "arayıp sormadıkları gerekçesiyle" gazeteyle yollarını ayırmıştı.

SÜPERHABER'DE YAZACAK

En son Hürriyet gazetesinde yazıları ve röportajlarıyla adından bahsettiren İzzet Çapa, bundan böyle Cengiz Er’in sahibi olduğu Süperhaber adlı internet sitesinde yazacak.

MEDYANIN AMİRAL GEMİSİ'NDE KAPTAN KÖŞKÜNE KİM ÇIKAR?

Sivri dilliliği ve sözünü sakınmayan halleriyle dikkatleri çeken İzzet Çapa’nın ilk yazısı yayınlandı. İlk yazısında Türk Basını’nın Amiral Gemisi olarak bilinen Hürriyet gazetesini yazan Çapa, “Medyanın Amiral Gemisi’nde Kaptan Köşküne kim çıkar?” başlıklı yazısında Hürriyet gazetesindeki zirve mücadelesini masaya yatırdı.
 

MEDYARADAR