Cem Küçük, Fatih Altaylı’nın meslek hayatını ‘bitirdi’

Cem Küçük, Fatih Altaylı’nın meslek hayatını ‘bitirdi’
Güncelleme:

Yeni Şafak’ın şahin yazarı Cem Küçük, Fatih Altaylı’nın meslek hayatını ‘bitirdi’

Yeni Şafak’ın şahin yazarı Cem Küçük, Fatih Altaylı’nın meslek hayatını ‘bitirdi’


Habertürk yazarı Fatih Altaylı için, “Medya hayatı bitti” diyen Yeni Şafak’ın şahin yazarlarından Cem Küçük, bu görüşüne dayanak olarak, kamuoyunda ‘Alo Fatih’ olarak bilinen Erdoğan’ın Habertürk’e müdahale kayıtlarını gösterdi.

Utanmadan çıkıp konuşuyorlar

 

“Yıllardır medyayı mahvedenler hala utanmadan çıkıp konuşuyorlar” diyen Küçük, sözü Altaylı’nın Gülen Cemaati’nin yayın organlarından Aksiyon dergisine verdiği söyleşiye getirdi.

Söz konusu röportajda Altaylı, TMSF’nin Sabah ve ATV’ye 2007 yılında el koymasını milad olarak değerlendirmiş ve şunları söylemişti: “O günden sonra, bugün çok şikâyetçi olunan iktidar medyası veya medya türü kurulmaya başladı.  İlk defa olarak merkez medyadan bir büyük gazete ve TV doğrudan doğruya iktidarın kontrolüne geçti.”

Altaylı’yı Özdil’le tekzip etti

‘Manen ve fiziken bitik bir adam’ olarak nitelediği Altaylı’nın bu ifadelerini o dönem Sabah’ta köşesi bulunan, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in anlatımlarıyla tekzip eden Küçük, “Fatih Altaylı’nın medya hayatı bitti. Buna sebep de kendi basiretsizlik ve karaktersizliği oldu” dedi.

Alo Fatih tapelerini dinleyen anından görür

Tayyip Erdoğan, Erdoğan’ın ‘Habertürk’teki adamı‘ olarak anılan dönemin Ciner Medya Grubu Başkan Vekili Fatih Saraç ile Fatih Altaylı arasında geçtiği iddia edilen ve kamuoyunda ‘Alo Fatih’ olarak anılan görüşmeleri hatırlatan Küçük, “Alo Fatih tapelerini dinleyen biri zaten Altaylı’daki omurgasızlığı anında görür” diye yazdı.

Küçük, Altaylı’nın bundan sonraki kariyerine yalan söyleme uzmanı olarak devam edebileceğini söyledi.(diken.com.tr)