Cem Küçük ve İsmail Saymaz mahkemelik oldu

Cem Küçük ve İsmail Saymaz mahkemelik oldu
Güncelleme:

Yandaş yazar Cem Küçük ile Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyada birbirine girdi. İsmail Saymaz, Cem Küçük’e dava açacağını duyurdu.

Cem Küçük ile Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medyada birbirine girdi. İsmail Saymaz, Cem Küçük’e dava açacağını duyurdu.

İsmail Saymaz’ın konuk olduğu CNN Türk’teki  tartışma programını hedef alan Cem Küçük, Twitter’da “İsmail saymaz utanmadan AK partilileri suçluyor hala. 2014 Ocak ayında Zekeriya Öz'ü yeren twitlerini niye sildin? CnnTürk AK Parti'yi temsil etmeyen Karar'cı tipleri çıkartıp İsmail Saymaz'a dövdürtüyor. Tezgah bu” diye yazdı.

“FETÖ'NÜN BUGÜN TV'SİNE ÇIKTIN”

“Ahmet Hakan ve İsmail Saymaz 2013-16 arası FETÖ tetikçiliği yaptınız ve bedelini ödeyeceksiniz” diyerek Ahmet Hakan ve İsmail Saymaz’ı hedef alan Cem Küçük şöyle devam etti:

“2013-16 arası Fetö'cü Eyüp Can'ın emrinde çalışmış İsmail Saymaz utanmadan Reşat Petek'e saldırıyor. 2014-15 Döneminde defalarca FETÖ'nün Bugün TV'sine çıktın. Çünkü Cumhurbaşkanımızın yok edilmesini istiyordun, tıpkı FETÖ gibi... 'Türkiye'de dindarlar zulüm görmedi' diye yalan söyledin. Dindarlara hakarettir bu İsmail Saymaz ve hala özür dilemedin. Bedelini ödeyeceksin.”

“DAVA AÇACAĞIM; GÖRECEĞİZ KİMMİŞ AJAN”

Cem Küçük’e yanıt veren İsmail Saymaz, “Cem Küçük adlı yalı bitirimi hakkında dava açacağım; göreceğiz kimmiş ajan, kimmiş tetikçi...” dedi. Twitter’dan mesajlar yayımlayan İsmail Saymaz, “Feto'cu bankanın kredisiyle alınmış yalıdan söz ettiğim günden sonra stajyer bitirim Cem Küçük'ü üzerime saldılar. Ben cemaatin tutuklama listesindeyken; stajyer bitirim Cem Küçük o gün de cemaati savunuyordu. Biz cemaatin kara listesindeyken, stajyer bitirim Cem Küçük, cemaati öpmelere doyamıyordu” ifadelerini kullandı. İsmail Saymaz, Cem Küçük’ün geçmişte Cemaat’i övdüğü yazıları da paylaştı.