Cem Küçük'ten Akif Beki'ye \"yalaka\" cevabı!

Cem Küçük'ten Akif Beki'ye \"yalaka\" cevabı!
Güncelleme:

Star yazarı Cem Küçük Hürriyet yazarı Akif Beki'ye \"Bu topraklar senden yalakasını görmedi kardeşim\" diye seslendi.

Muhalif kesimleri ve gazetecileri tehdit edip hedef göstermesiyle tanınan Star’ın ‘şahin yazar’ı Cem Küçük, yeni nesil AKP’liler için‘Vodvil kahramanı’ benzetmesini yapan Hürriyet yazarı Akif Beki’yi yanıtsız bırakmadı.

Küçük, Beki’ye, “Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim” diye seslendi.

'İHANETİNİ BÖYLE KAPATAMAZSIN'

Yazısında, AKP’nin kurucularından Bülent Arınç’la Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında geçen ‘Dolmabahçe mutabakatı’ krizini konu alan Küçük, Erdoğan’ın bundan önce de birçok gazeteci tarafından ‘arkadan bıçaklandığı’nı söyledi.

Konuyu bu noktada, bundan iki gün önce Bülent Arınç’ı ‘ihanet‘le suçlayan hükümete yakın medya ve siyaset isimlerini ‘vodvil kahramanları’na benzeten Erdoğan’ın eski basın danışmanı  Beki’ye getiren Küçük, “Erdoğan’a bu hainliği yapanların başlıcası bir de utanmadan Erdoğan’ın yancılarından vodvil kahramanlarından bahsetmiş. Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim”ifadelerini kullandı.

Küçük, Beki’ye ‘salvo’larına şöyle devam etti: “Sen arkadan vurmanı ve ihanetini lafazanlıkla kapatamazsın. Erdoğan’ı Hz. Musa yerine koyacak ölçüde yaltaklanan kişi sadece sensin. Zaten bu tip yalakalardan sonra en büyük hainlerin çıktığını tarih bilimi bize öğretiyor.”

Star’ın ‘şahin yazar’ı hemen her yazısında verdiği gözdağını tekrarlayarak, “Elbette geçen yazımın son paragrafında ifade ettiğim gibi menfaat ve güç beklentisiyle Cumhurbaşkanımıza da yaltaklanmaya kalkanlar ile iktidar hesaplarıyla saçmalayanlar şüphesiz vardır ve zamanla onlar da tasfiye olacaktır” dedi.

'YEDİLİ ÇETE'

Küçük  26 Kasım 2014’te Star ve Akşam gazetelerinden tasfiye edilen Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan ve Yusuf Ziya Cömert’in de aralarında bulunduğu gazetecileri de ‘çete’ olarak tanımlayıp şunları yazdı:

“Fakat 26 Kasım 2014 ve özellikle 7 Haziran 2015 depremine kadar Tayyip Erdoğan’a yalakalık rekorunu kim kıracak diye aralarında yarışan 7’li çetenin bir anda sırf kendi çıkarları gereği Erdoğan’ı satması ve arkadan hançerlemesi hainliğin tam örneğidir.

Bunlar hem Gül’den hem Davutoğlu’ndan nefret ederlerdi. Bu itibarsız ekibin önce Gül’e sonra Davutoğlu’na yanaşması tamamen menfaat ve güç devşirme beklentisindendir. Yarın bir gün bunlar Başbakanımız Davutoğlu’nu da tıpkı Erdoğan’a yaptıkları gibi satar. Nitekim şimdiden Gül-Arınç kliği yönünde rotayı değiştirdiler.”

Kaynak: diken.com.tr