Cem Küçük'ün yeni adresi belli oldu

Cem Küçük'ün yeni adresi belli oldu
Güncelleme:

Geçen ay Star'dan kovulan Cem Küçük'ün yeni adresi belli oldu. Küçük, Beyaz TV'den sonr o televizyonda da program yapacak.

"Şunu atın, bunu kovun, bunu içeri atın” ifadeleriyle ünlü Cem Küçük'ün Star Gazetesi ile geçtiğimiz Nisan ayında ilişiği kesilmişti.

Cem Küçük, son olarak Genelkurmay Başkanı için “direnirse istifasını verir” diye yazan ve askeri savcılığa çağrılan Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’ya sahip çıkan bir yazı yazmış ve Rus jetini düşürenin Fethullahçı bir pilot olduğu iddiası ile ilgili olarak "ben de aynı şeyi yazdım" demişti.

Kimi iddiaya göre bu nedenle, kimi iddiaya göre ise Ethem Sancak'ın ticari ilişki içerisinde olduğu Aydın Doğan aleyhine yazdığı bir hayli sert yazılar Cem Küçük'ün kaleminin kırılmasına neden olmuştu.

Bu iddialar tarafların kesin bir açıklaması olmaması nedeniyle netlik kazanamazken Cem Küçük'e bir dönemin ünlü medya patronu Mehmet Ali Ilıcak sahip çıktı.

Akşam Gazetesi'nin eski sahibi olan Ilıcak, yazdığı yazılarda annesi Nazlı Ilıcak'ı "Ali Fuat Yılmazer'in emrinde ve tetikçisi" şeklinde hedef olarak gösteren, Aydın Doğan'a kovması için çağrı yapan Cem Küçük'ü TV kadrosuna kattı.

Buna göre Cem Küçük Ilıcak'ın sahibi olduğu 1AnTV isimli televizyon kanalında program yapmaya başlıyor.

Çapraz Ateş isimli program salı akşamları saat 22.00 ile 24.00 saatleri arasında yayınlanacak ve ilk konuk ise Can Ataklı...

MEDYARADAR