Cengiz Semercioğlu Habertürk'e laf soktu, Posta'yı görmedi!

Cengiz Semercioğlu Habertürk'e laf soktu, Posta'yı görmedi!
Güncelleme:

Hürriyet yazarı, "Melis Alphan'ı tanımadılar" diye Habertürk yazıişleri ekibini yerin dibine sokarken, kardeş gazetesi Posta'nın da tanımadığını görmezden geldi!..

Gazeteciler Hürriyet yazarı Melis Alphan'ı tanımayınca, haberler de Hürriyet yazarı "Engin Günaydın'ın yanındaki Esmer Genç Kız" oldu...

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşesinde Habertürk muhabiri ve Habertürk yazıişleri ekibiyle "Asıl şaşırdığım gazetenin editörlerinin Melis Alphan’ı tanımayıp 'panikleyen kadınlardan biri' diyerek fotoğrafını gazeteye basmaları oldu. Hadi çeken muhabirler tanımadı, editör nasıl tanımadı ki?" diye dalga geçmeye çalıştı...

PEKİ POSTA YAZIİŞLERİ NASIL TANIYAMADI HÜRRİYET YAZARINI?

Ancak kendi grubunun gazetesi Posta da Melis Alphan'ı tanımamıştı...

Habertürk'teki fotoğraflar Posta'da da aynı şekilde yer almış ve Posta muhabiri ile yazıişleri Melis Alphan'ı "Esmer genç kız hızını alamayıp objektiflerin önüne atlayarak fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı" diye vermişti.

POSTA'YA DA BİRŞEY SÖYLEYEBİLECEK Mİ?

Semercioğlu rakip gazetenin yazıişleri ekiine laf söylerken Doğan Medya'nın diğer gazetesi Posta yazıişlerini es geçmiş oldu!..

Bakalım Cengiz Semercioğlu, "Hadi Habertürk yazıişleri rakip gazetenin yazarını tanıyamadı, Posta yazıişleri kendi yazarını nasıl tanımaz" diye bir yazı daha yazabilecek mi?