Cicişler, 2 silahşör ajan oluyor!

Cicişler, 2 silahşör ajan oluyor!
Güncelleme:

Cicişler, bu sefer silahşör ajan kardeşler olarak karşımıza çıkacak.

Cicişler olarak tanıdığımız Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, şimdi de 150 kişilik oyuncu kadrosu ile çekimleri başlayacak olan, Oklarla Dans isimli Türk yapımı aksiyon sinema filminde rol alıyor. Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan güzelleri ile birlikte oynayacak olan Cicişler, 2 silahşör ajan kardeşler rolünü üstlendi. Yıldız Asyalı, Esra Sönmezer, Onur Akay ve Teyfik yapıcı gibi çok sayıda tanınmış ismin rol aldığı filmin çekimleri ise, Kasım ayında Çanakkale Biga’da başlıyor.


ROLÜ İÇİN 20 KİLO ALDI!
 

Siyaset ve sanat dünyasını bir araya getirecek olan filmde, AK Parti kurucu üyelerinden eski milletvekili Hüseyin Tuğcu, İçişleri Bakanı rolünde karşımıza çıkacak.
Süikastçı kızların lideri olarak ünlü oyuncu Yıldız Asyalı’nın da rol aldığı filmde, Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, gazino patronunu canlandırmaya hazırlanıyor. Filmin ilk lansmanında Asyalı ile görüntülenen Onur Akay, rolü için 20 kilo aldı.
Filmin senaryosu ise, aynı zamanda filmin yapımcısı ve yönetmeni olan Mustafa Şahin tarafından yazıldı. Çekimlerin Çanakkale Biga’dan sonra Çorum İskilip, Azerbaycan, Gürcistan, Almanya ve Kıbrıs’ta devam edeceği öğrenildi.