Çocuklarınızın İngilizce kabusu zaman kaybettirmesin !

Çocuklarınızın İngilizce kabusu zaman kaybettirmesin !
Güncelleme:

Hazırlık atlama eğitimiyle üniversitede 1 yıl kazanın.

Bilindiği gibi günümüzde yabancı dil bilgisi artık her üniversite öğrencisinden en az orta düzeyde beklenmektedir. Bu yüzden tüm üniversiteler öğrencilerinin yabancı dil seviyesini yeterli düzeye getirir, daha sonra öğrencilerini bölüme gönderirler.

Tüm özel ve devlet üniversitelerinin bünyesinde, öğrencilerin İngilizce yeterliliklerinin ölçüldüğü HAZIRLIK ATLAMA SINAVLARI'nın genel adıdır. Bu sınavda başarılı olan öğrenciler doğruca kazandıkları bölümde eğitim almaya başlar ve böylece bir yıl kara geçmiş olurlar. Sınavdan başarısız olan öğrenciler, sınavdaki performanslarına göre hazırlık biriminde kendilerine uygun İngilizce seviyesindeki sınıfa yerleştirilip eğitim alırlar. 

Hazırlık sınıfında bu kadar fazla öğrencinin başarısız olmasının tek bir sebebi yok elbette. Ortaöğretimde yabancı dil bölümü seçen % 7’lik dilim hariç, diğer öğrencilerin tümünün TM/MF/TS gibi bölümleri tercih etmesi önemli bir sebeptir. Bu öğrenciler dil okumak istemedikleri ya da farklı alanlarda kariyer hedefledikleri için alan dersleri dâhilinde olmayan İngilizce dersi, öğrenci 12. sınıfa geldiğinde neredeyse tamamen unutulmuş oluyor. Öğrenci mecburen, yıllarca gördüğü İngilizce dersini en başından bir daha ve “akademik” düzeyde, öğrenmek zorunda kalıyor.

Vizyon Koleji lise programı olan ‘’Üniversite Hazırlık Okulu’’  programı kapsamında başta İngilizce olmak üzere yabancı dil eğitimi ile fark yaratıyor ve size eşsiz bir eğitim olanağı sağlıyor.

Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk başta İngilizce olmak üzere yabancı dil eğitiminde başarılı olmalarının sebeplerini şu şekilde anlatıyor: “İngilizce eğitimi Vizyon Kolejinin en önem verdiği alanlardan biridir. Çünkü üniversite sınavını kazanan öğrencilerin, hem fakültede hem de profesyonel hayattaki en büyük sorunu ve engeli İngilizcedir. Lise yılları yaşam boyu başarı için zorunluluk olan İngilizce öğrenimi için büyük bir fırsattır ve iyi değerlendirilmelidir. Başarılı bir üniversite yaşamı ve profesyonel gelecek için iyi derece İngilizce öğrenmek hayati derece önemlidir. Bu amaçla, uluslararası standartlara göre yapılandırılan İngilizce programımız, öğrencileri önce genel İngilizcede ileri seviyeye getirmeyi, ardından da akademik İngilizce eğitimi ile öğrencilerin üniversite hazırlık sınıfından muaf tutulmasını hedeflemektedir.”

İngilizce programının özellikleri

- Uluslararası standartlara göre yapılandırılmış aktif program

- Teknoloji destekli dil eğitim yöntemleri

- Kur sistemiyle etkin öğretim

- Hazırlık atlamaya yönelik akademik İngilizce eğitimi

- Yerli ve yabancı İngilizce öğretmenleri

- Özel ders desteği

Vizyon Kolej’inde aldığınız İngilizce eğitimiyle yurtdışında da direk bölüme başlayabilirsiniz!

Vizyon Koleji öğrencileri, sahip oldukları nitelikli eğitim, İngilizce seviyesi ve üst düzey kişisel gelişim donanımlarının sonucu olarak ideallerindeki eğitimi hem Türkiye hem de dünyanın herhangi bir yerinde alabilecek kapasite ve özgüvenle yetiştirilir. Öğrencilerimiz bu konuda her zaman vizyoner ve cesaretli olmaya teşvik edilir. Bu amaçla lise dönemi boyunca öğrenci ve velilerimize yurt dışında üniversite eğitimi ile ilgili nitelikli bilgilendirmeler yapılarak, öğrencilerimizin kariyer haritalarının global bir vizyonla oluşturulması sağlanır. Vizyon Kolejinden mezun olan öğrenciler, Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Avrupa Birliğinde bulunan prestijli üniversitelere başvuru yapabiliyor. Dileyen öğrencilerimizin tercih ettikleri yurt dışındaki anlaşmalı üniversitelere kayıtları Vizyon Koleji tarafından yapılıyor.

Yurtdışında eğitim desteği

- Yurtdışı Üniversite tanıtımları ve tercih danışmanlığı

- İngiltere, ABD, Kanada, Avustralya ve Avrupa Birliğinde  yüzlerce üniversiteye yerleştirme desteği

- Prestijli üniversitelerde arzu edilen bölümü okuma olanağı

- Henüz mezun olmadan dahi üniversitelerden şartlı kabul alma olanağı

- Kayıt, vize, yolculuk, karşılama ve konaklama organizasyonlarında profesyonel destek.

YGS’de Vizyon Koleji’nin büyük başarısı!

Vizyon Koleji, üniversite hazırlık okulu programı sayesinde bu yıl sınava girmiş öğrencilerine ilk 500’de 5 derece, ilk 1000’de 9 derece ve ilk 5000’de 22 derece yaptırdı.