Çakır'ına avukatı şaşırttı

Çakır'ına avukatı şaşırttı
Güncelleme:

Gezi Parkı protestoları sırasında Kabataş'ta başörtülü bir kadının darp ve taciz edildiği yönündeki iddiaların asılsız olduğuna ilişkin bir açıklama da, bu iddianın en önemli sahiplerinden Elif Çakır'ın avukatından geldi.

Star gazetesinin eski yazarlarından Elif Çakır’ın, Gezi Parkı protestoları döneminde avukatlığını yapan Fidel Okan, bir belediye başkanının da gelini olan türbanlı bir kadının, bebeğiyle birlikte Kabataş’ta eşini beklerken bir grup gösterici tarafından darp ve taciz edildiği yönündeki iddiaların gerçek dışı ve kurmaca olduğunu söyledi.
Avukat Fidel Okan, sosyal medyadan yayınladığı mesajında Kabataş olayının düzmece olduğunu söyleyerek, bu iddiayı sürdürenlere; “Verdiğiniz zararın farkında mısınız” diye sordu. Okan ayrıca, geçtiğimiz hafta bazı gazetelerin manşetlerinde yer alan, “Gazeteci Emre Uslu ile CHP milletvekili Umut Oran’ın Twitter’daki DM yazışmaları ile Sümeyye Erdoğan’A suikast planladıkları” iddialarının da ‘tam bir kandırmaca ve kumpas’ olduğunu ifade etti.