Cübbeli Hoca, yandaş medya yorumcusuna Fatih Tezcan'a reddiye

Cübbeli Hoca, yandaş medya yorumcusuna Fatih Tezcan'a reddiye
Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca, yandaş medya televizyonlarının yorumcusu Fatih Tezcan için reddiye yayımladı. Cübbeli Ahmet Hoca \"Kimin ne mal olduğu meydana çıkarıyor\" dedi.

 

CÜBBELİ AHMET: HERKESİN NE MAL OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR

 

Cübbeli Ahmet Hoca, yandaş medya televizyonlarının yorumcusu Fatih Tezcan için reddiye yayımladı. Cübbeli Ahmet Hoca "Kimin ne mal olduğu meydana çıkarıyor" dedi.

Cüppeli Ahmet Hoca, sosyal medya üzerinden nefret içerikli söylemler ve mantık dışı iddialarda bulunan yandaş medya televizyonlarının yorumcusuna sert cevap verdi.

Twitter’da “Allah'ın 99 güzel ismi dururken 'Ya Resulullah!' diyerek Ruhu Vefat etmiş Resul'e seslenmek, ya şirk ya cehalet ya da ruhî dengesizliktir.” ifadelerini kullanan, yandaş medya televizyonlarının değişmez yorumcusuna tepki gösteren Ahmet Mahmut Ünlü Hoca, yapılanları ‘cehalet’ olarak nitelendirdi.

"Kimin Ne Mal Olduğu Meydana Çıkıyor" 

 

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi, “Senin 1,5 milyar Müslümana müşrik cahil ve ruh hastası demeye hakkın yoktur. Haddini bileceksin. Bu adamlar Türkiye'de açık oturumlara katılan, İslami geçinen kanallarda boy gösteren, ona buna hakaret etmeyi sermaye edinmiş, ona buna çatarak da kendine yandaş toplamaya çalışan zavallı biçarelerdir. Allah hidayet etsin, ıslah etsin.” dedi.

Ahmet Mahmut Ünlü Hoca internette yayımlanan reddiye konuşmasında, ‘Efendimiz'in ruhu öldü’ denilmesini de sert ifadelerle eleştirdi: “Bu adam tweetler atmış. Bu tweetler de çok faydalı kimin ne mal olduğunu meydana çıkarıyor. Öbürü telefonda Bakara Makara diyor. Ne mal, ne gavur olduğu meydana çıkıyor. Biz de herkesi Müslüman zannediyoruz. Ama bunlar yanlış işler. Çok tehlikeli ifadeler kullanmış. Kimsenin ben Müslümanım deyip ona buna müşrik deme hakkı yok. Bu millet Müslümandır ve namaz kılıyor. Hepimiz namazda tahiyyatta her oturuşta ettahiyyatü okuyarak Efendimiz'e sesleniyoruz. Allah'a seslenmenin yeri var. Efendimize seslenmenin yeri var. Allah(c.c) burada peygamberime seslen demiş.”(aktifhaber-postmedya)