Data Center'ın kalbi Haliç'te atacak

Data Center'ın kalbi Haliç'te atacak
Güncelleme:

Data Center sektör temsilcileri 'Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor.

BASİD (Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' (DCT 2014) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

15 Ekim Çarşamba günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan konferansta sektördeki son gelişmeler, yenilikler, sorunlar ve çözümler masaya yatırılacak. Konferansa Almanya, İngiltere, KKTC gibi ülkelerden üst düzey isimler katılacak.

Türkiye'de veri merkezlerine ilişkin çeşitli konuların, sektörün önde gelen isimleri tarafından değerlendirileceği 'Data Center Türkiye Konferansı (DCT 2014)‘nda veri merkezleri parametrelerinin ve bilişim altyapı sektörünün tüm boyutları tartışılacak.

Sektörün önde gelen temsilcilerinin katılacağı konferansa yabancı yatırımcılarla da ilgi gösteriyor. Hızla büyüyen ve yeni teknolojilerle uygulama alanlarını genişleten sektöre önümüzdeki yıllarda yatırımların artacağı öngörülüyor.

Data center sektöründeki BT yöneticileri, danışmanlar, entegretörler, üretici ve tedarikçi firmalar, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının da etkinliğe katılması bekleniyor.