DatacenterDynamics Konferansı 5. kez İstanbul’da

DatacenterDynamics Konferansı 5. kez İstanbul’da
Güncelleme:

DatacenterDynamics Converged İstanbul 2014 Konferansı, 1000’i aşkın sektör temsilcisini İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

4 Aralık Perşembe günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan DatacenterDynamics Converged İstanbul 2014 Konferansı, bilişim teknolojileri ve veri üzerine en ileri teknolojik çözüm önerilerini sunarken, büyük bir hızla büyümekte olan veri merkezi sektörünü destekleyecek politikaları da masaya yatırıyor.

Açılış konuşmasını T.C. Kalkınma Bakanlığı Kalkınma Araştırmaları Daire Başkanı Emin Sadık Aydın’ın yapacağı konferansa veri merkezi sektöründeki yöneticiler, bankacılık, telekom ve kamu kurumları başta olmak üzere büyük ve orta ölçekli kurumların üst düzey IT yöneticileri, entegretörler, üretici ve tedarikçi firmalar, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşları katılacak.

Konferans, katılımcılarına ‘veri’ üzerine geliştirilmiş en kapsamlı programı sunuyor. 4 salonda gerçekleşecek olan konferansın ana başlıkları ‘Tasarı ve Strateji’, ‘Güç ve Soğutma’, ‘BT ve Ağlar’, ‘Eşyerleşim ve Bulut’ olarak açıklanırken, oturum konuları ‘Sektöre İlişkin Durum Değerlendirmesi’, ‘Hedefler’, ‘Stratejiler’, ‘Politikalar ve Hukuksal Çerçeve’, ‘Finans ve Yatırım’, ‘Geleceğe Bakış’, ‘Taktikler’, ‘Gelişmeler’, ‘Tedbirler’, ‘Çözümler’, ‘Riskten Kaçınma’ ve Yeni Teknolojiler’ olarak belirlendi.