DİLİPAK TAHŞİYE KUMPASINI BİLİYORMUŞ

DİLİPAK TAHŞİYE KUMPASINI BİLİYORMUŞ
Güncelleme:

Tahşiye senaryosunun baş savunucularından Dilipak'ın, Tahşiye'ye sahip çıkan Çiçek ve Tahşiye lideri Doğan ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

DİLİPAK TAHŞİYE KUMPASINI BİLİYORMUŞ

Tahşiye senaryosunun baş savunucularından Dilipak'ın, Tahşiye'ye sahip çıkan Çiçek ve Tahşiye lideri Doğan ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Bir de aylar öncesinden atılmış ilginç tweeti var...

Tahşiye senaryosuna sahip çıkan Vakit Yazarı Abdurrahman Dilipak ile Nevzat Çiçek'in Tahşiye lideri Mehmet Doğan ile samimi görüntüleri ve aylar önce Dilipak'ın Tahşiye üzerinden cemaate operasyon yapılacağını ima eden tweeti gündeme bomba gibi düştü.

Cemaatin yayın kuruluşları Samanyolu ve Zaman'a operasyon yapmak için ortaya atılan Tahşiye senaryosunun baş savunucularından Vakit Yazarı Abdurrahman Dilipak ve televizyonlarda Tahşiye'ye sahip çıkan açıklamalarıyla dikkat çeken Nevzat Çiçek'in, Tahşiye lideri Mehmet Doğan ile çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Abdurrahman Dilipak ve Nevzat Çiçek'in aynı karede Tahşiye lideri Mehmet Doğan ile çekilmiş görüntüleri sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Öte yandan daha Tahşiye senaryosu gündeme gelmeden önce 30 Temmuz 2014'te Abdurrahman Dilipak'ın twitter hesabından "Cemaat Tahşiye hesaplaşmasına hazır mı, ilmen ve seyfen yeni bir hesaplaşma ilanı 2005'te yazılmış, 2014'e işaret ediyor. İşaratül İkaz" mesajı yazarak 14 Aralık 2014 tarihinde Tahşiye kumpasıyla cemaate operasyon yapılacağını bildiği ortaya çıktı.

Öte yandan daha önce de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Tahşiyecilerin aranıp "şikayetiniz var mı" diye sorulduğunu itiraf etti. Arınç, Tahşiye sanıklarından Mehmet Turan'ın tahliyesini müteakip dilekçesi üzerine kendisinin aranarak şikayetinin olup olmadığının sorulduğunu kaydetmişti. Arınç'ın bu ifadeleri bütün ulusal basında ve internet sitelerinde yer aldı.

 

Bu arada Nazlı Ilıcak Bugün gazetesindeki köşesinde bu durumu şöyle yorumladı: "Bütün mesele, hırsızlık ve yolsuzluk iddialarının konuşulmasını engellemek. Ama herkes, bunun farkında olduğu için, konu bir türlü gündemden düşmüyor. Korkuyorlar ve korktukça yanlış yapıyorlar. Aradılar taradılar, Cemaat ile polis ilişkisini ispat etmek maksadıyla, “Tahşiye operasyonunu” icat ettiler. İcat diyorum çünkü Bülent Arınç itiraf etti: “Onları arayıp, şikâyetiniz var mı diye soruldu” dedi. Meğer adamlar mağdur olduk diye kendiliklerinden ortaya çıkmamışlar. Bir operasyona start verebilmek için, polis ya da savcılar onlara başvurmuş. Kısacası daha operasyonun başlangıcı fiyasko."

Rotahaber