Doğan Grubu Tempo dergisini kapatıyor

Doğan Grubu Tempo dergisini kapatıyor
Güncelleme:

Doğan Dergi Grubu Türkiye'nin en iddialı haber ve yaşam tarzı dergisi için kapatma kararı aldı.

Doğan Dergi Grubu 6 Aralık 1987 tarihinde yayım hayatına adım atan ve yıllarca haberleri, röportajları ve yazarlarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Tempo dergisini kapatma kararı aldı.

253 BİN SATIYORDU

Türkiye'nin en köklü dergilerinden biri olan Tempo Dergisi kurulduğu günlerde 70 bin tiraja ulaşmış, fiyatı 1 YTL'ye düşünce 2005 yılı sonu satışı 253 bine ulaşmıştı.

HAFTALIKTAN AYLIĞA DÖNDÜ

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş tarafından yayınlanan, Yayın Direktörlüğü'nü İlhan Demiriz'in Yayın Yönetmenliği'ni ise Ayşegül Savur Özgen'in yaptığı dergi  2009 yılından itibaren haftalık haber dergisi olmaktan çıkarak yayın hayatını aylık bir life style dergisi olarak sürdürmeye başlamıştı.

Umberto Eco, Türkiye’nin en önemli entelektüellerinden Murat Belge, dünyanın bir numaralı astroloğu Susan Miller ve Fatoş Karahasan Tempo’nun sürekli yazarları arasında yeralıyordu.

NEDEN KAPATILDI?

Derginin kapatılma gerekçesinin yeterli satış rakamlarına ulaşamaması ve Doğan Medya Grubu'nun aldığı 'ekonomik daralma' olduğu belirtiliyor.

YENİ YILA İŞSİZ GİRECEKLER

Tempo Dergisi'nde görev yapmakta olan 20 çalışan yeni yıla girerken alınan bu karar sonrasında 2017 yılına işsiz olarak adım atacak olmanın hüznünü yaşayacaklar...

tempo dergisi ile ilgili görsel sonucu