Dünyanın en büyük boya partisi İstanbul’da !

Dünyanın en büyük boya partisi İstanbul’da !
Güncelleme:

Dünyanın en büyük boya partisi Life in Color 9 Ağustos’ta İstanbul’da.

2013 yılını Miami’de gerçekleştirilen 25000 kişilik bir festival ile kapatan Life in Color “World’sLargest Paint Party” 9 Ağustos’ta İstanbul’u boyamaya hazırlanıyor.

Türkiye’de OneColony’nin organizasyonuyla gerçekleşecek olan Life in Color, dans, akrobasi ve görsel effekt gösterilerinin yanı sıra meşhur boya patlamaları ile sıra dışı bir deneyim vaad ediyor.

ABD, Kanada, Meksika, İsveç ve Norveç’ten sonra 9 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek olan Life in Color aynı zamanda dünyanın en iyi DJ’lerini de İstanbul’a taşımış olacak.  AN21, ARTY, Deniz Koyu, DVBBS, Twoloud ve YellowClawmüzikseverlere unutamayacakları bir gün yaşatacak.

2006 yılında Florida’da üniversite kampüslerinde başlayan ve Amerika’da hızla yayılan etkinliğin yenilikçi yönüne değinen Life in Color Pazarlama Direktörü LukaszTracz Türk müzik tutkunlarına seslendi:

“Sınırlarımızın ötesine geçtiğimizde, hepimiz bir bütünün parçası haline geliriz. Müzik, tutku ve en önemlisi renkler ile bağlanarak… Bunu Life in Color deneyimini yaşamış olanlardan daha iyi hiç kimse bilemez. Türkiye’ye gelmekten ve katılımcılarımıza unutamayacakları bir gün yaşatacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Gelin ve bizimle sınırlarınızın ötesine geçin!”

KüçükÇiftlik Park’taki etkinliğin bilet satışları başladı. Life in Color’ın dünya turunda yüz binlerce kişi müzik, dans ve boyanın eşsiz birleşimine tanık olacak