Ege’nin sevilen yıldızı Etiler’i sallıyor

Ege’nin sevilen yıldızı Etiler’i sallıyor
Güncelleme:

Ege’nin popüler yıldızı Murat Ateş, İstanbulluların gönlünde taht kurdu.

Batı fantezi müziğinin sevilen ismi, sahne aldığı Etiler Zahide’de dinleyenleri kendine hayran bırakıyor. Aşk şarkılarını kendine özgü bir tarzla seslendiren Ateş Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında.

Marmaris-Kuşadası-Didim yöresinde geniş bir fan kitlesine sahip olan Murat Ateş 1,5 yıl önce İstanbul’a geldi. Gökhan Tepe, Hakkın Yalçın ve Emirkan’ın da imzalarını taşıyan ilk albümüyle çıkış yakalayan Ateş, kısa zamanda adından söz ettirir hale geldi. Etiler’i adeta sallayan yıldız büyüleyici sesiyle İstanbul’un uzak semtlerinden takipçilerini sahne aldığı mekâna çekmeyi başardı.

Murat Ateş’in şarkıları sosyal medyanın da hit’ler listesinde. İkinci albüm hazırlıklarına başladığını duyuran Ateş her fırsatta başarıyı halk belirlemeli, takdir onların diyor.

MURAT ATEŞ KİMDİR?

Murat Ateş  müziğe çok küçük yaşlarda başladı. İlkokul yıllarında müzik öğretmeni tarafından yeteneği keşfedilen Ateş, ilk sahne deneyimini 11 yaşındayken öğrenim gördüğü okulunun gecesinde yaşadı. Ege Bölgesi’nin ileri gelen müzik adamlarından şan dersleri aldı. Bu bölgenin güçlü ve kaliteli orkestrası olan (Özcan Deniz’in de yetişmiş olduğu) Çarlı Ekspres tarafından gruba davet edildi. 14 yıl boyunca bu ekiple birlikte birçok konser verdi. Ardından Bülent Ersoy’un kadrosuna dahil oldu.

Murat Ateş’in "RÜZGAR" adını taşıyan ilk albümüyle büyük beğeni topladı. Albüme adını veren şarkının sözleri Emirkan veMurat Ateş’e ait olup, müziği ise yine Emirkan imzası taşımaktadır. Albümün aranjörlüğünü ise usta yorumcuların vazgeçemediği isimler olan Erdem Yörük ve Ozan Beydağı üstlenmektedir. Albümde yer alan Rüzgar, Çatlatalım ve Ağlama Gözlerim isimli şarkılara İtalya’da 15 günlük bir çalışma ile klip çekildi. Yönetmenliğini Şahin Yiğit’in üstlendiği kliplerde sanatçıya İtalya’nın en popüler modelleri eşlik etti.