Karaalioğlu'nun sitesi Arınç'ın açıklamalarını nasıl gördü?

Karaalioğlu'nun sitesi Arınç'ın açıklamalarını nasıl gördü?
Güncelleme:

Mustafa Karaalioğlu'nun sahibi olduğu karar.com, eski Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın altı sayfalık açıklamasını “Bülent Ağabey’den manifesto” başlığıyla duyurdu.

Bülent Arınç, 29 Ocak'ta CNN Türk'te Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu "Eğrisi Doğrusu" programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete yönelik eleştirileri sonrası iktidar kanadından ve AKP'ye yakın medya tarafından gelen ağır suçlamalara sert yanıt verdi.

Genel yayın yönetmenliğini Kasım 2014'te Star Grubu'ndaki operasyonda işine son verilen Mehmet Ocaktan'ın yaptığı karar.com,  eski Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın altı sayfalık açıklamasını “Bülent Ağabey’den manifesto” başlığıyla duyurdu.

Site, Arınç'ın sözlerinden Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’a cevaben yazdığı "Genç arkadaşım dinle" göndermesini de manşet görseline taşıyarak Arınç'a destek mesajı verdi.

Arınç'ın ''Söylediğim her sözün sonuna kadar arkasındayım'' sözüne yer verilen haberde, eski bakan Hüseyin Çelik'in, Arınç'ın açıklamasını Twitter hesabından paylaşmasına vurgu yapıldı.

Davutoğlu ve Gül'e yakınlığıyla gündeme gelmişti

Karaalioğlu ve ekibinin hazırladığı 2014'te yayına başlayan karar.com, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakınlığıyla biliniyor.

Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirel yazı ve haberlerin de yer aldığı sitenin, aynı isimle yakın zamanda gazete olarak da yayına başlayacağı ileri sürülmüştü.