Bilal Erdoğan'ı Sözcü buldu!

Bilal Erdoğan'ı Sözcü buldu!
Güncelleme:

Twitter fenomeni Fuat Avni’nin “Bilal Erdoğan İtalya’ya yerleşti” iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddianın ardından, Erdoğan cephesinden gelen açıklamada Bilal Erdoğan’ın öğrenimi için İtalya’ya gittiği bildirilmişti.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde İtalya’nın Floransa şehrinde çekilen bir fotoğraf iddiaları doğruladı. Bir Sözcü okuru tarafından geçtiğimiz hafta cuma günü çekildiği belirtilen fotoğrafta, Bilal Erdoğan Floransa sokaklarında çocuk arabasıyla gezerken görülüyor. Bilal Erdoğan İtalya'ya yerleşti
BİLAL ERDOĞAN İTALYA'YA YERLEŞTİ


“EĞİTİMİ İÇİN GİTTİ” İDDİASI

Cumhuriyet’ten İlhan Tanır’ın haberine göre ise  Bilal Erdoğan, ülkenin en seçkin öğrenim kurumlarından Johns Hopkins Üniversitesi’nin Bolonya’daki merkezinde daha önceki yıllarda başladığı ancak dondurduğu doktora programına geçen ay yeniden döndü.

ÇOCUKLARINI OKULA BİLE KAYDETMİŞ!

Konu hakkında bilgi veren kaynaklar Erdoğan’ın başvuruyu 7 Haziran seçimleri sonrasında, AKP’nin tek başına iktidar olamayacağının anlaşıldığı süreçte yaptığını kaydetti. Kaynaklar Bilal Erdoğan’ın eşinin de buraya taşındığını, hatta çiftin çocuklarının okula yazdırdığını kaydetti. Bilal Erdoğan’ın İtalyan hükümetinden istediği korumalarla yaşadığı da belirtildi.

Bilal Erdoğan, Johns Hopkins Üniversitesi’nin uluslararası ilişkiler okulu SAIS’in Bolonya’daki merkezinde doktorasına aslında 2007 yılında başlamıştı. Erdoğan’ın eski sınıf arkadaşlarından birinin Cumhuriyet’e aktardığına göre Bilal Erdoğan doktorasına önce “Avrupalı Müslümanlar” konusunda başlamış, ancak daha sonra “‘Ekonomik kalkınmada bölgesel farklılıkların önemi” olarak değiştirmişti. Ancak Erdoğan tezini tamamlamadan Türkiye’ye dönmüştü.

Kaynak: Sözcü