En moda büyük beden kıyafet üreticisi Kasha !

En moda büyük beden kıyafet üreticisi Kasha !
Güncelleme:

Taleplerin artmasıyla firmaların büyük beden üretim kapasitesi artış gösterdi.

Büyük beden giyim ihtiyacı ve talep hacmine bağlı olarak firmalar üretimlerini artırarak ürün yelpazelerini genişletti.

Büyük bedenin artık yaygın ihtiyaç haline geldiğini belirten Kasha Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özerden, "Firmalar konseptlerini büyük bedene göre uyarladı. Önceleri büyük beden çok tüketilmiyordu ya da talep azdı ama günümüzde görünen o ki ihtiyaç arttı ve bu boşluğa yönelik firmalar üretimlerini hızlandırdı" diye konuştu.

Büyük beden de fark edilir olmak istiyor

Anne algısının değiştiğini vurgulayan Özerden şöyle konuştu: "Büyük beden uzun yıllar anne konseptinin içine hapsedildi. Ama artık geleneksel anne tipinin yerini şehirli, modern anne aldı. Çalışan anne var artık. Büyük bedeni anne konsepti içinde klasikleştirmemek, durağanlaştırmamak gerekiyor. Çünkü sadece büyük bedene sahip olanlar anneler değil, gençler de var. Onlar da popüler giyinmek istiyor. Hepsinin bir çevresi ve etki alanı var. Güzel ve fark edilir olmak istiyorlar. Küçük bedende başarılı olan firmanın, büyük bedende de aynı başarıyı yakalaması mümkün."

Büyük beden artık şanslı

Büyük bedenin artık daha şanslı olduğunun altını çizen Özerden, "Kasha olarak konseptimizi büyük beden aralığına da yansıtıyoruz. Ürün çeşitliliğimizi arttırdık. Gittikçe de artan oranda talepleri karşılaşıyoruz. Bunun daha da ilerleyeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Büyük bedenin daha yaygın bir ihtiyaç haline geldiğini vurgulayan Özerden şunları söyledi: “Büyük bedenin artık daha kişi tarafından tercih edildiğini gözlemliyoruz. Eskiden daha önce çok tüketilmiyordu. Ne bulsalar onu giyiyorlardı. Ama artık durum değişti. Firmalarda da büyük beden üretim yapanların sayısı arttı. Büyük bedenler artık daha iyi kıyafetler bulacak. Ürün yelpazesi genişliyor ve bu trendin artacak devam edeceğini tahmin ediyoruz”

Kasha bayilik vermeye devam ediyor!

Kasha Tekstil olarak stratejilerini butikler üzerine kurduklarını belirten Özerden, kısa zamanda olumlu dönüşler aldıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde bayiliklerle daha çok tüketiciye ulaşmayı hedefliyor.