Erdoğan'dan eski gazeteci, milletvekili Tayyar'a twitter ayarı !

Erdoğan'dan eski gazeteci, milletvekili Tayyar'a twitter ayarı !
Güncelleme:

Tayyip Erdoğan, partinin ağır abilerinden Salih kapusuz ile twitterda polemiğe giren eski gazeteci, milletvekili Şamil Tayyar'ı uyardı.

Erdoğan önceki akşam bundan sonra yola devam edecek yeni başbakan için son istişarelerini yaptı. Toplantıda milletvekillerine birer form dağıtıldı. "Kimi başbakan olarak görmek istiyorsunuz" şeklinde tek soruluk formlar doldurularak zarflara konuldu. Başbakan bu toplantıda isim vermedi ancak, kendi kafasında da bir ismin şekillendiğini anlattı. Erdoğan, milletvekillerine dağıtılan formlarda bundan sonra AKP'nin genel başkanı ve başbakanın aynı kişi olacağının bir kez daha altını çizdi. Kriterleri sıraladı ve milletvekillerinden kendilerine dağıtılan formlara bir tek kişinin ismini yazmalarını istedi. Erdoğan, "Elbette benim kafamda da şekillenmiş bir isim var ancak, sizin görüşleriniz de çok önemli. Sizin görüşlerinizden sonra o isim daha da şekillenecek" dediği kaydedildi.
 
Cumhuriyet'in haberine göre Erdoğan, Gül'ün ismini vermeden cumhurbaşkanına yapılan eleştirilere tepki gösterdi: "Allah Aşkına şu sosyal medya sitelerinden birbirinize giriyorsunuz. Bu partiye emek vermiş, belli makamlara gelmiş arkadaşlarımıza hakaret derecesine varan sözler sarf ediyorsunuz. Bu ne hat bu ne saygısızlık. Kendinize gelin."

Erdoğan'ın bu sözleri Abdullah Gül ile ilgili twitterda atışan Şamil Tayyar ve Salih Kapusuz'u akıllara getirdi.
 
“HUKUKEN GİDİYORUM RUHEN BURADAYIM"
 
Zaman'da geçen habere göre, Erdoğan'ın milletvekillerine ise şu sözlerle veda ettiği belirtildi: "Belki ben hukuken gidiyorum ama gönlüm de ruhum da burada her zaman her şartta hep yanınızda olacağım. Hukuken gidiyorum ama ruhen buradayım."