Erdoğan'lar haber çıkınca apartopar boçlarını ödediler

Erdoğan'lar haber çıkınca apartopar boçlarını ödediler
Güncelleme:

Haber çıktığı gün Cumhurbaşkanı’nın çocukları Bağ-Kur’a olan toplam 14 bin liralık prim borcunu alel acele ödedi.

ERDOĞANLAR O BORCU ALELACELE ÖDEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocukları Burak, Bilal ve Sümeyye Erdoğan, Bağ-Kur'a olan borçlarını ödedi.

Haber çıktığı gün Cumhurbaşkanı’nın çocukları Bağ-Kur’a olan toplam 14 bin liralık prim borcunu alel acele ödedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çocukları Burak, Bilal ve Sümeyye Erdoğan, haberin çıktığı gün apar topar Bağ-Kur prim borçlarını ödedi. 3 kardeş devlete toplam 14 bin lira ödeme yaptı.

9 Aralık günü Sözcü’nün manşetinde, Burak Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan’ın Bağ-Kur prim borçlusu oldukları yer aldı. Haber çıktığı gün Cumhurbaşkanı’nın çocukları Bağ-Kur’a olan toplam 14 bin liralık prim borcunu alel acele ödedi.

Erdoğanlar’ın devlete prim borcunun olmadığına dair bilgi ise dün saat 13.00’ten sonra sisteme girildi. Sümeyye, Burak ve Bilal Erdoğan 4B Bağ-Kur’lu olarak sisteme kayıtlılar. Bağ-Kur prim ödemesi 1 Temmuz 2014 itibarıyla aylık en az 391 lira 23 kuruş, en fazla 2 bin 543 lira. Şimdi bu rakamların ışığında Cumhurbaşkanı’nın çocuklarının durumuna bakalım.

Burak Erdoğan: Burak’ın borcu ne tavana, ne tabana denk geliyor. Tavandan prim ödüyorsa, geçmişe dönük en az 3 aylık prim borcu vardı. Yok, tabandan prim ödüyor ise durum daha fena…

Bilal Erdoğan: Bilal Erdoğan’ın ödenmemiş Bağ-Kur borcu 5 bin 86 TL. Rakama göre Erdoğan, tavandan prim ödemesi yapıyor ve iki aylık borcu vardı.

Sümeyye Erdoğan: Primini tabandan ödüyor. Ödenmemiş Bağ- Kur borcu 782.42 TL. Kasım-Aralık aylarına ait borcunu gidip ödedi.

Sözcü