Eser West'le ilgili şok iddialar

Eser West'le ilgili şok iddialar
Güncelleme:

Survivor 2017 adasının favori isimlerinden Eser West 'açlık krizine' dayanamadı ve Survivor'ı terketti. Peki sebebi gerçekten açlık krizi mi ?

Survivor 2017 adasının favori isimlerinden Eser West 'açlık krizine' dayanamadı ve Survivor'ı terketti. Eser West'in aldığı kararı Acun Ilıcalı ada konseyini acil olarak toplayarak duyurdu. Eser West'in Survivor'dan açlık sebebiyle kaçmış olması sosyal medyada olay oldu. Dedikodu çarkları çalışmaya başladı ve Eser West'in ayrılık sebebiyle ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan ikisi hayli çok konuşuldu.Peki Eser West Survivor'ı gerçekte neden terketti? Önce Acun Ilıcalı'nın aktardıklarını verelim.

Acun Ilıcalı Eser West'in kendisinin başvurduğunu ve 'Daha fazla dayanamadığını ve Survivor şartlarının kendisine ağır geldiğini, adadaki yemek miktarının kendisine yetmediğini ve bu şartlarda adada hayatını sürdüremeyeceğini söylediğini' aktardı. Özetle Eser West açlık sebebiyle adadan ayrılmıştı.

Peki Eser West'in Survivor'ı terketmesinin başka bir sebebi var mı? Eser West'in 'açlık krizi' sebebiyle ayrıldığının açıklanması dedikodu çarklarını çevirmeye başladı. Hem Eser West'in hem de sevgilisi Cansel Çördük'ün sosyal medya hesaplarında bir çok iddia ortaya atıldı. O iddialardan biri 'uyuşturucu' kullandığı ve 'yoksunluk krizleri' geçirdiği yönünde oldu.

Eser West hakkında Kısmetse Olur yarışmasında da benzer bir söylenti çıkmıştı. Survivor'da teknede geçirdiği kriz 'yeni dedikoduların dayanak noktası oldu. Eser West'in fanatik taraftarları ise 'uyuşturucu kullananın böyle bir vücudu olmaz' diyerek olay yarışmacıyı savunuyorlar. İşte Eser West'in söylentilere dayanak gösterilen o krizi:

Eser West'in Survivor'dan ayrılmasıyla ilgili bir başka dedikodu da onun psikolojik bir rahatsızlığı bulunduğuna dair oldu. Bu iddiayı ortaya atan kişi bunu Eser West'in kendisinin yazdığını öne sürdü. Eser West, bipolar rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğünü söylemiş.

Eser West'in fiziksel olarak Survivor'da kalması yönünden hiçbir sorunu yoktu. Açlığa dayanamadığını söyleyip Acun Ilıcalı'ya başvurunca doktor Metin Kuş onu kontrol de etmiş. Acun Ilıcalı durumunu şu sözlerle özetledi: "Eser'in fiziksel durumunda bir şey yok. Sinirsel olarak açlığa dayanamıyor. Buna bir şey yapamayacağımız için geriye tek şey kalıyor ayrılması. Dayanamıyorum dediği için bizde ayrılmasını uygun gördük. "

Eser West 'bu açlık' krizlerinden biri en son geçen hafta geçirmişti. Önce öfkeyle adadaki ağacı parçalamaya çalışmış, ardından da kızların korkmuş bakışları arasında kıyafetlerini parçalamıştı. Eser'in sergilediği bu davranış pek de alışkın olduğumuz 'açlık' krizlerine benzemiyordu.

Eser West'in 'bu açlık' krizlerini yatıştırmak için gönüllüler takımındaki bir çok isim seferber de oldu. Ancak Eser West'inki 'yatıştırılabilecek gibi' bir açlık değildi. Açlıktan yakınıp Survivor'ı terkeden Eser West ilginçtir ki iş kavgaya geldiğinde hali enerjik oluyordu. Survivor 2017 adasında şu ana kadar en çok kavga eden ve en çok kavga çıkartan isim olmayı başardı. O kavgalardaki kontrolsüz hali bambaşka bir hikaye anlatıyor gibiydi.

Eser West sadece kavgada değil oyunlarda da kontrolsüz bir öfkeye ve sevince sahipdi. Uçlarda yaşayan Eser West sevindiğinde yaptığı gösteri ile de üzüldüğündeki haliyle de şaşırtıcıydı.

Acun Ilıcalı'nın dediği gibi Eser West Kıbrıs finaline gidebilecek kadar yetenekli ve hırslı bir yarışmacıydı. Kontrol edemediği 'açlık' sebebiyle pes etmesi herkes için şaşırtıcı oldu.