'Fatih Terim' haberi, muhabiri işinden etti!

'Fatih Terim' haberi, muhabiri işinden etti!
Güncelleme:

Vatan gazetesi, deneyimli muhabiri Öncel Öziçer'in Fatih Terim'le ilgili \"İmparator Sokak Köpeklerine Savaş Açtı\" başlıklı haberi nedeniyle işine son verdi.

Alaçatı'da lüks bir villa alan Fatih Terim'in sokak köpekleri için "Otoyola atın bunları, koku geliyor, mikrop yayar bunlar" sözlerininin aktarıldığı haber, Vatan'ın "Makaron" ekinde manşet olmuş, ancak bir süre gazetenin internet sitesinde sansürlenmişti. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulunan Vatan muhabiri Öncel Öziçer, işine son verilme kararına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Ay ben yine kovuldum!  Valla her kovulma sebebim gibi bu da benim için gurur verici... Dik durduğum, yalamadığım, yavşak olmadığım için...

Vatan'daki gerçek gazeteci dostların arayıp "Yazdıklarının her satırının doğru olduğunu biz de biliyoruz, ama işte :( " demeleri bile yeter.

Rahatladınız mı Fatih Terim? Ohh şöyle bir ferahlama? İşte imparatorun gücü di mi? Teallam yaa..

Belki çok şaşıracaksın ama, inanmazsın: "Senden büyük Allah var!"

imparatorlar etraflarındaki şakşakçıları gerçek zannederler, ama onlar zennedir..

çünkü "isminle yaşa" diyorlar bize doğarken. o da 'fethedecek'.. insan, medya, kasaba, canlılar alemi..elinde değil..anlıyorum ve üzülüyorum

o değil de.ben 16 senedir kendi halinde yazarım,ederim.gazetecinin maraba takımında,sansasyonsuz sadece 'yazan'.sen bu destek beni bi ağlat!

ama bir de şaşırt! çünkü ben olanı ve doğruyu yazdım.. muhattabı önemli değildi ki.. ama sanki baksan, drogonun tepesinde khaleesi 'yim :)