Fenerbahçe’den MİT açıklaması

Fenerbahçe’den MİT açıklaması
Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı MİT dosyası ile tehdit eden Rasim Ozan Kütahyalı’ya, Fenerbahçe MİT yasasını hatırlatarak yanıt verdi.

AZİZ YILDIRIM’I NASIL TEHDİT ETMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "İçiyorlar viskiyi çıkıyorlar programa. Bizlere hakaret ediyorlar." dediği Rasim Ozan Kütahyalı, MİT’in logosunu taşıyan dosya ile Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’den Aziz Yıldırım'ı hapse girmekle tehdit etmişti.  Programa Aziz Yıldırım ile ilgili 4 dosya ve 2 cilt getiren Rasim Ozan Kütahyalı'nın, "Aziz Yıldırım, maymunun 2017 yılında hapishaneye girecek. Garantili..." ifadeleri dikkat çekmişti.

KÜTAHYALI’YA MİT KANUNU HATIRLATMASI

Kütahyalı’nın eline aldığı MİT logolu dosyalar ile Aziz Yıldırım’ı tehdit etmesi üzerine, Fenerbahçe yaptığı açıklamada MİT kanununu hatırlatarak, MİT belgelerini elde eden yetkisiz kişilere hapis cezası verileceği belirtildi. Açıklamada, “Beyaz Tv de yayınlanan “Beyaz Futbol” isimli programda, eline geçtiği hemen her konuşma fırsatını kulübümüz, Başkanımız, yöneticilerimiz ve camiamıza nefretle hakaret etmek için kullanan ve sürekli olarak sporda şiddeti körükleyen açıklamalarıyla tanınan Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs, MİT’e ait olduğunu iddia ettiği ve kapağında MİT’e ait logonun bulunduğu bir dosyadan istihbarata dair bazı (sözde) bilgileri kamuoyu ile paylaşmıştır.” şeklinde ifadelere yer verilerek,  “MİT Kanunu'na göre gerek Rasim Ozan Kütahyalı’nın gerekse Beyaz TV'nin eylemleri ayrı ayrı suçtur ve cezalandırılması gerekmektedir.” denildi.