Fox TV, Kanal D'den ayrılan iki ismi havada kaptı

Fox TV, Kanal D'den ayrılan iki ismi havada kaptı
Güncelleme:

Kanal D'deki 'Renkli Sayfalar' programından programından ayrılan iki tecrübeli magazinci, Fox TV ile el sıkıştı...

Kanal D'nin içeriğine magazinden başka şeyler de koymak istemesi üzerine Renkli Sayfalar programını sunmayı bırakan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, son programlarını dün yaptı...

Renkli Sayfalar, pazartesi gününden itibaren Kanal D'de yeni sunucularıyla yola devam edecek. Programı tecrübeli haberci Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve "Doktorum" programının sunucusu Opr. Dr. Aytuğ Kolankaya birlikte sunacaklar.

FOX TV'DE YİNE SABAH PROGRAMI YAPACAKLAR

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt ise yeni kanalla anlaşma yaptı bile. Tecrübeli ikilinin FOX TV ile el sıkıştıkları öğrenildi.

İki ismin sunacakları programın ismi henüz belli olmazken, yine magazin ağırlıklı bir sabah kuşağı programı yapacakları belirtiliyor.

İKİMİZ YOLA ÇIKTIK, ÜÇÜNCÜ BİR KİŞİYİ İSTEMEDİK!

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel bu sabah Renkli Sayfalar'a duygusal bir konuşma yaparak veda ettiler.

Dağıstanlı ve Salt, "Biz ikimiz veda ediyoruz, birileri gider birileri gelir… Ayrılık kararını biz birlikte aldık. Neden diye sorabilirsiniz. Çünkü biz bu yola birlikte çıktık, üçüncü bir kişi istemedik, ayrılık kararını da birlikte aldık. Allah kısmet ederse, yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz.. Bugün Türkiye’nin en çok izlenen magazin programı olduysak sizlerin sayesinde…" ifadelerini kullandılar.