FOX TV yeni yayın dönemine hazır

FOX TV yeni yayın dönemine hazır
Güncelleme:

FOX’un en sevilen dizilerini, berakla beklenen yapımlarını ve oyuncularını, haber yüzlerini buluşturan yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı.

Filmde, FOX evinde bir araya gelen 50 ünlü ekran yüzünün, sözleri özel olarak yazılan parça eşliğinde coşku ve heyecanla karşılamaları izleyiciyle buluştu.
2016 - 2017 yayın döneminde ekrana gelecek dizi ve programların tanıtıldığı filmin yönetmenliğini ünlü reklam filmleri ve klip yönetmeni Murad Küçük üstlenirken, görüntü yönetmeni koltuğunda Eşkıya, Vizontele TUUBA, Organize İşler, Hokkabaz ve Av Mevsimi gibi başarılı yapımlarla tanınan Uğur İçbak vardı. Başak Dizer Tatlıtuğ ve Deniz Marşan’ın stylinglerini yaptıkları 4 gün süren çekimlerde 120 kişilik bir yapım ekibi çalıştı, filmin afiş fotoğraflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin çekti.


Çekimin ilk gününün konukları yazın iddialı dizilerinden Rüzgarın Kalbi oyuncuları Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal oldu, onları geçen sezonun en iddialı yapımlarından Kördüğüm oyuncuları Belçim Bilgin, Saadet Işıl Aksoy, İbrahim Çelikkol, Mehmet Aslantuğ ve Alican Yücesoy takip etti. İkinci gün çekime FOX Haber ekibi, Gardırop Savaşları Jürisi, Ebru Akel ve O Hayat Benim oyuncuları Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray katıldı. Üçüncü gün Familya oyuncuları Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Murat Ceylan, Sezer Avcı, Aybüke Pusat ve Barış Yıldız katıldı. Bana Sevmeyi Anlat oyuncuları Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ ve Kalbimdeki Deniz ekibinden Özge Özberk ve Kutsi de üçüncü gün çekilen isimler arasında yer aldı. Ekranlara iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Yıldızların Altında’nın ekibi Canan Ergüder, Özge Gürel ve Berk Cankat’ı reyting rekortmeni No: 309’un yıldızları Demet Özdemir ve Furkan Palalı takip etti.